Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szingli férfi sokat spórol azzal hogy egyedülálló?
Szerintem maximum egy 10-essel költ többet a barátom, mióta velem van. De ugyanúgy én is költök rá, szóval ez kb kiegyenlítődik, bár ő valamivel többet szokott.
Ha neked ennyi pénz megér annyit, hogy inkább szingli maradj, akkor hajrá.
Mert ha ketten laktok, akkor is ugyan annyi villanyt használsz, mint egyedül, a mosógép is pont annyit megy, meg a porszívó is, fűteni is csak 22°C-ig fűtesz egyedül, mint kettesben, nem fűtesz duplán, stb, stb...
Azon kívül a szingli pasi is csak csajozik, és mit mondjak, egy barátnőre jóval többet költünk, mint egy feleségre/élettársra. Ha vacsorázni viszed a barátnődet, akkor általában te fizetsz, ha a feleségedet viszed, akkor meg a közös kasszából megy. Szóval sehogy nem értem, hogy mitől olcsóbb az élet egy szinglinek, mint két embernek.
Nálunk a közös kassza az volt, hogy a folyószámlánkra ment mindkettőnk fizetése. Pont. Amíg együtt voltunk, szépen tudtunk spórolni is, amikor külön mentünk, meg kellett nézni mindkettőnknek, hogy mire költünk.
Egyébként elég furcsa felfogás azért egyedül élni, mert az úgy olcsóbb.
Egyszer kiszámoltam, hogy akkor éri meg csajt tartanom, hogy 24 fok alatti hőmérsékleten tudom tartani télen a lakást, mert a fűtésszámla efölött már túl sok.
Egy fázós bige nekem nem pálya.
És még mondják, hogy a statisztika, meg az Excel baromságok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!