Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak ennek a fiúnak?
Tudom, hogy ez már az ezredik ilyen kérdés, de hiába nézelődtem, nem találtam az enyémhez hasonló szituációt.
Anno a főiskolán volt egy fiú, akivel az egyik félév során volt egy közös óránk. Az órákon nem sokat beszéltünk, nem ismertem ott senkit. Mikor vége lett annak a félévnek, bejelölt facebook-on.
Egyetlen alkalommal beszéltünk, a következő félév elején írt, mikor tantárgyfelvétel volt, de utána valahogy megrekedt a dolog. Az soha nem került szóba, hogy tetszenénk egymásnak.
Ha a fősulin összefutottunk, mindig köszöntünk egymásnak, de mivel csak ritkán és akkor is a következő órára menet találkoztunk, soha nem beszéltünk.
Ennek ellenére mióta bejelölt, mindig felköszöntjük egymást születésnapon és névnapon.
Tavaly nyáron összetalálkozott az öcsémmel, egy helyen voltak nyári munkán. Nem ismerte őt, de gondolom a facebook képeimen látta, és odament megkérdezni, hogy az én öcsém-e. És rajta keresztül üdvözletét küldte, de semmi több. Nekem akkoriban ismerkedtem meg valakivel, így nem fektettem nagy hangsúlyt erre a dologra.
Múlt héten az egyik barátnőmmel mennem kellett abba a városba, ahol a főiskola van és egy boltban véletlenül összefutottunk vele. Nekem a földbe gyökerezett a lábam és egy szián kívül nem tudtam mit mondani neki. Egyáltalán nem számítottam erre a találkozásra. Mikor elmentem mellette, félig utánam fordult és érzem, hogy szeretett volna velem beszélni, de én eltűntem onnan, amilyen gyorsan csak tudtam.
Fogalmam sincs, miért rezeltem be ennyire, de azóta is rettentően idegesít a viselkedésem. Esélytelen, hogy újra ilyen lehetőségem adódjon és random összefussak vele. Szeretnék neki legalább írni, de nem tudom, hogy hogyan is kezdjem, hogy mit kellene ebben a helyzetben mondanom neki. Azt hiszem tetszik és szeretném megismerni.
Szerintetek örülne neki? Vagy akarhat valamit tőlem, ha így viselkedik? Eddig mindig minden olyan egyértelmű volt, de most nem tudom, mitévő legyek. Úgy érzem magam, mint egy idióta. 24 éves vagyok, de mintha most agyilag 10 évet visszafejlődtem volna.
Ha legalább közepes csaj vagy, akkor a kocsimat tenném rá, hogy örülni fog a közeledésednek.
Nem is értem a (nem csúnya) nők dilemmáját ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!