Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért általános vélekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért általános vélekedés itt, hogy a nőknek a jó pasi=Brad Pitt típus?

Figyelt kérdés
Nőnek tartom magam, de száz Bradet elcserélnék egy ilyen férfiért: [link]
2016. márc. 30. 11:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Uhhh....nyammi. :P Én is cserélem a Bradet a linkedre kérdező! ;)
2016. márc. 30. 13:03
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Nekem speciel Elijah Wood olyan szinten bejön, hogy körülírni sem igazán tudom, pedig ő pont nem Brad Pitt típusú. Úgyhogy aki azt hiszi, hogy Brad Pitt a legjobb pasi, el van tévedve (bár azért ő sem rossz).:)
2016. márc. 30. 13:39
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

ezt én is észrevettem, hogy van sok srác, aki sikertelen, és jön azzal, hogy jaj, azért mert ő nem címlapmodell, és mert a nőknek csak Brad Pitt / kopasz izomtibi / Calvin Klein alsóneműmodell stb. jön be, és nekik az a "normális" pasi meg a jó pasi... aztán engem hazudtolnak meg, amikor leírom, hogy az én párom nem úgy néz ki, meg pocakos is, és én így szeretem, mintha hazudnék.

Könnyebb nekik ezzel megideologizálni, hogy miért nincs sikerük a nőknél, ahelyett, hogy magukba IS néznének.

2016. márc. 30. 13:51
 24/28 A kérdező kommentje:
Hát persze, mi mind egyformák vagyunk, aki nem, az hazudik...
2016. márc. 30. 13:59
 25/28 anonim ***** válasza:
ezt hívják önbecsapásnak :D
2016. márc. 30. 14:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Tessék bizonyitani!

“hat ooo ekooo ize azt nem lehet“

ENNYI

2016. márc. 30. 14:12
 27/28 Költőnő? ***** válasza:
100%

Mit bizonyítson és hogyan úgy mégis? Mert miért is kéne? Ő tudja jól, hogy egy anonim oldalon nincs értelme hazudnia. Ne magadból indulj ki h hazudik. Ezt a bizonyítékot se értem, hogy gondoljátok. Fogjon kézen és vigyen oda a pocakos emberének bemutatni? Vagy hogy? Mert neked nyilván egy kép sem lenne elég, mert akkor még jöhetnél azzal h mi a bizonyíték h a fickója.

Én nem tudom némelyikőtök milyen bolygón/rendezvényen van, komolyan már...

2016. márc. 30. 16:04
 28/28 anonim ***** válasza:
nekem Toby Stephens a jó pasi:D
2016. ápr. 1. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!