Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Fehér cucc a makkon? Mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Fehér cucc a makkon? Mi ez?

Figyelt kérdés
A fején körbe, a bőrt lehúzva van vmi fehér cuccli, és nincs vmi kellemes illata... Mi ez? Nem viszket és nem fáj...
2010. ápr. 4. 21:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Túró!
2010. ápr. 4. 21:41
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
mosni kéne
2010. ápr. 4. 21:42
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
száradt sperma..... mosd meg bazeg..
2010. ápr. 4. 21:43
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, nem ártana rendesebben mosakodni. Nem bántásként mondom, de valószínű ez az oka. Amennyiben normális fürdés ellenére nem múlik, akkor valami betegség, menj vele el a bőrgyógyászatra. Lehet kapni férfi intim mosakodó gélt. Nem tudom mennyire jó, én nő vagyok, nem használok ilyet, szóval tapasztalatot nem tudok róla mondani. Gyógyszertárban lehet kapni, talán SÁBA a neve. Ezzel mosakodj és ALAPOSAN!
2010. ápr. 4. 21:44
 5/21 A kérdező kommentje:
Esetleg valami értelmes válasz? Vagy túl nagy kérés??
2010. ápr. 4. 21:45
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Vagy attól lehet, hogy nem mosod ott rendszeresen vagy elkaptál valami gombás fertőzést ami nem mindig jár a férfiaknál viszketéssel és fájdalommal. Ha nem múlik el attól, hogy megmosod akkor menj el urulógushoz. Majd ő megvizsgál és ad rá valami gyógyszert vagy kenőcsöt. Ha van barátnőd őt is kell kezelni. De lehet tőle kaptál el valamit. A ping-pong effektust elkerülve mindkettőtöket kell kezelni ha ez fertőzés. 29/N.
2010. ápr. 4. 21:45
 7/21 anonim ***** válasza:
38%
libazsír
2010. ápr. 4. 21:46
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
NEM UROLÓGUSHOZ!!! Az urológus az urogenitalis rendszer problémáit kezeli. A külső fertőzésekkel a bőrgyógyászatra kell menni!!! A bőrgyógyászok foglalkoznak nemi beteg gondozással. Ha akkor fájna, amikor WC-re mész, na az urológia, de a gomba, gonorrhoea ez mind bőrgyógyászati probléma!! Szegény urológusok hány ilyen esettel találkozhatnak :S
2010. ápr. 4. 21:47
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező kommentje:

Esetleg valami értelmes válasz? Vagy túl nagy kérés??

Ne haragudj akármennyire nyers az első kettő, akkoris igazuk van, tisztálkodásprobléma. Mindenki ezt mondta, csak én például nem durván fogalmaztam. Ha az intim mosakodótól sem múlik el normális mosásra, akkor menj el csak bőrgyógyászhoz, mert akkor valószínű gomba. Nem tudom ebben mi nem volt értelmes válasz...

2010. ápr. 4. 21:50
 10/21 anonim ***** válasza:
40%

mégis mi azon a nem normális válasz, hogy mosd meg? nem tudom hogy te mégis hány éves vagy, illetve hány biosz és felvilágosító órán vettél részt, de az összesen kihangsúlyozzák hogy kell megmosni egy péniszt, de ahogy látom, te ennek a tudásnak nem vagy a birtokában, olvass utána, és majd utána hord le a többieket az "értelmetlen" válaszok miatt...

ja és 18 éves lány létemre többet tudok a pasikról és a nőkről mint amit te valaha is fogsz...

2010. ápr. 4. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!