Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem? Mit tudok csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

több mint 1,5 éve járunk a barátnőmmel nagyon szeretjük egymást a mai napig is , alig alig veszekedünk az is csak piti apróság miatt van hogy felhúzzuk magunk :D 16éves a b.nőm és egy 22 éves srác,dolgozó egymagát ellátó gyerkőc nyomul rá pedíg tudja hogy vagyok neki sőt ismer is. képeket kért tőle meg bókol neki azt akarja h a b.nőm elhívja sétálni (volt szerencsém olvasni sok mindent) a b.nőm nem akar semmit tőle ,de félek a srác tovább nyomul ,pedíg fél tőlem (nem vagyok egy állatból normális átlagos srác vagyok..18-19 éves

Bízom a barátnőmben de nem tudom ha tovább megy a srác hogyan állíthatnám le hogy ne legyen belőle durvulás,mert már nagyon kezd idegesíteni.

2010. ápr. 4. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele, amolyan férfi az férfivel módra... Ha nem érti meg, üsd meg a száját, és törd el a kezét, hogy se írni, se mondani ne tudjon semmit a barátnődnek. Én azt hiszem valami ilyesmit tennék...
2010. ápr. 4. 21:43
 2/3 A kérdező kommentje:
ja igazad lehet,meg úgy ír neki hogy ne lehessen nemet mondani,képeket cserélgettek, meg mondta a b.nőm neki h ha ketten mennének vhol azt mindenki félreértené, a srác meg mondta neki hogy az a többiek baja,meg úgy vettem észre nem tetszik a srácnak hogy vele vagyok,meg mondta neki hogy ezért a kis sétálgatásért csak nem leszek féltékeny..hát amiket olvastam az alapján nem hinném hogy nyugodt lennék ha továbbra is zaklatná...
2010. ápr. 4. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy durvulós gyerek,de aki szeret az mellé odaállok.B.nőmmel már megbeszéltük ezt a dolgot (remélem értette)
2010. ápr. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!