Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti elviselnétek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti elviselnétek a párotok ha esténként meginna egy üveg whiskyt? (De nem járna kocsmába és mást alkoholt nem inna. )

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megiszik egy üveg viszkit?! Ó bameg, az igazi kulturált alkoholfogyasztó...
2016. márc. 28. 21:28
 12/19 anonim ***** válasza:

"és mást alkoholt nem inna"

Hát pedig ez így harmatgyenge fogyasztás.

Kizárt. Nem bírom az alkeszeket.

2016. márc. 28. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én párom állandóan whisky kólázik (minden este), de nem megy el naponta egy üveggel...
2016. márc. 28. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem. Minden este egy üveg tömény? Az már tömény alkoholizmus (nem szóviccnek szántam)... nem attól alkoholista vki, hogy kocsmába jár, hanem hogy nem ismeri a mértéket, és szüksége van rá, hogy x időközönként alkoholt igyon.
2016. márc. 28. 21:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem! Még azt sem viselném el, ha csak napi fél decit inna...
2016. márc. 29. 10:50
 16/19 anonim ***** válasza:
na ,az igen szép teljesítmény,minek társ az olyannak?! egyik este sem tud semmit magáról,mit lehet vele kezdeni?
2016. márc. 29. 12:15
 17/19 Baranka ***** válasza:
Persze, hogy nem viselném el. Alkoholistákkal nem élnék együtt.
2016. dec. 3. 15:39
 18/19 BlackSword ***** válasza:
Nem vagyok... Normális embernek eszébe sem jutna ilyen, ergo maga a kérdés sem merül fel benne...
2016. dec. 4. 11:04
 19/19 anonim ***** válasza:

egy üveg az sok.

valaki írt itt korábban a praktikumokról.

ha annyira el van eresztve, hogy ezzel a közös anyagi helyzetünket nem veszélyezteti (mivel vannak közös kiadásaink), akkor ámen. bár egy üveg sok.

nem tudom elképzelni, hogy egy üveg után ne legyen picarészeg, az meg kinek kell.

2016. dec. 4. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!