Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A heresérv hogyan állapítható meg? Hogyan kezelik? Ha nem kezeltetem lehet-e belőle nagy baj?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 19:07
11/12 anonim válasza:
Én már túlestem ezen.
Nem nagy cucc. Felismerni: bal herében tompa fájdalom, az erek kidagadnak, bal zacsi nagyobb lesz.
Elmész urológushoz, megnézi, ha azt mondja, h sérvet van, befekszel a kórházba, megműtenek, ha 18 alatt vagy altatnak. Én semmire nem emlékeztem, csak h amikor felkeltem, össze voltam varrva. Az utána lévő 1-2 hét szar, mert még a varrat benned van, de ha kiszedték, minden normális, 1-2 hónap alatt mintha mise történt volna.
Szerintem érdemes megcsinálni> egyrészről qva szar, ha elkezd fájni, mert sz*rt se fogsz tudni tőle csinálni, meg idővel akár impotenciát is okozhat.
Olvass kicsit utána.
12/12 anonim válasza:
ahol még az alsógatya épp takar, azon a részen égő, fájó, húzódó érzést érzel, később már zacsiba is lejön, fekvésnél elmúlik. Megoldás rá a műtét. Engem egy magán korházba műtöttek, nem volt 1 órás műtét. Pár évet én húztam az időt, de utólag már nagyon bánom. Műtét után kb 1 hónapig nem szabad emelni, de utána bármit csinálhatsz, semmi bajod nemlesz. Első hét az nagyon rossz! Már csinálják 1 napos sebészet keretébe is (reggel bemész, este otthon is vagy). Altatásba jobb, ha bármi kérdésed van, írj akár privátba is, nekem is sok kérdésem volt műtét előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!