Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek a kifejezetten vékony lányokról, nőkről?
Figyelt kérdés
A vizuális típusoknak nagyjából ilyesmire gondolok [link]
Nekem ilyen alkatom van, és sokszor elbizonytalanodom, mert nincsenek nőies idomaim. Igaz, a vélemények szerencsére azt mutatják a férfiak részéről, hogy tetszik nekik, de mégis más nézni és tapintani, értitek... Szóval ti kapcsolatot el tudnátok képzelni egy vékonyka lánnyal? Kort is írjatok, kérlek. :)
2016. márc. 27. 13:17
11/20 anonim válasza:
Hát én a kerekebb lányokat szeretem. Főként mellesleg, számomra csak akkor tud vonzó lenni egy lány, ha nagyok (és természetesek) a mellei. Egy kevéske felesleg pedig csak javít az összképen.
12/20 anonim válasza:
Luk legyen rajta azt jónapot.
13/20 anonim válasza:
Jesszusom, már tudom miért nem kellek senkinek 62 kilósan.
15/20 anonim válasza:
De könyörgöm ő egy kiéheztetett csontváz, mi benne a vonzó. +10 kilóval gyönyörű lehetne.
16/20 anonim válasza:
Semmi gond az ilyen alakkal. Én férfiként is eléggé vékony vagyok, örülnék, ha a párom is az lenne. (De az se zavar, ha átlagos alkatú.)
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik. Egy lány akkor szép, ha bögyös, formás, nőies. Egy ilyen deszkába nincs semmi szép szerintem.
18/20 vakondka válasza:
Kizárólag az ilyen lányok tetszenek :)
19/20 anonim válasza:
:o
Természetesen pozitív :)
De sokkal jobban számít az arc szépsége, mint +-5 kg.
20/F
20/20 anonim válasza:
A divat folyton változik.A 90-es években az volt divat,ha kb anorexiás voltál,ma pedig a faros-bögyös,de karcsú alkat a menő(ezért vannak teli a mostani klipek néger csajokkal).De egyrészt ettől még a vékony nők szerintem mindig szexinek fognak számítani,másrészt ahány pasi,annyi ízlés,mindenkinek más jön be :) És a kisugárzás is nagyon sokat nyom a latba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!