Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török férfi-magyar nő. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Megismerkedtem egy török férfivel. Baromi jól néz ki,szerelem volt első látásra. Nagyon kedvesnek tűnt elsőre de azóta beszélgetünk így interneten és mindig arról beszél hogy küld meztelen képet,és küldök-e én is.. Aztán meg hogy ő szerelmes belém. Mi a véleményetek? Valószínűleg csak szexet akar ugye?! Volt már valaki hasonló helyzetben?2016. márc. 27. 13:12
11/12 anonim válasza:
Németországban ismertem meg egy férfit.
akkor volt egy párkapcsolatom így nem lett komolyabb mint jó barátság.
egyébként kitartóan ostromolt, mikor tudta h baj van nálunk. de tiszteletteljesen. sokszor segített ha nem voltam jól vagy szomorú voltam.
igazából ő megmondta h hagyjam ott a pasim mert sok vitank volt, ő megvar engem.
nem léptem meg ezt, mert felmerült bennem is az h ez egy beetető szöveg és csak szexre kellenek.
sosem fogom már megtudni.
egyébként igaza volt az akkor pasimmal kapcsolatban. igazi segg volt.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, aranyos vagy köszönöm a választ, a kérdés 4 éves, azóta boldog anyuka vagyok a magyar párom mellett! 😊 Nem bántam meg,és nem kezdenék semmi pénzért külföldivel azóta!
2020. aug. 4. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!