Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik megszólitás tetszene? 1. Istennő 2. Hercegnő 3. Nyuszifül 4. Drágám 5. Babyke 6. Asszony 7. Hé te 8. a keresztneveden
8. Ha csak ezek közül lehet választani.
20N
Én nem vagyok nő, de engem a bohóc, életképtelen, fertelem, szörnyeteg, görény, redva, retek, féreg, patkány, nyomorult, csíra, nyomott, kretén, csicska, szutyok, jelzőkkel szoktak illetni. Néhányat megkaptam már ezek közül, szemtől szembe is. Az emberekre gyakorolt benyomásom nem mondható túlságosan pozitívnak, elvégre volt, aki a "sertés édesanyámba" kívánt volna visszalapátolni.
Ezt a sok kedvességet, csak és kizárólag az alacsonyságom, a gebe testalkatom és a turcsi orromnak köszönhetem. Egy oposszum kedves állat is lehet, ha ez az ábrázat nem egy emberről köszönt vissza.
Ezek után az általad felsoroltak közül bármelyiket szívesen elfogadnám férfiként is. Ez egy kicsit túlzás, egy férfi nem olyan mint én, de hímnemű vagyok.
30 fekete öves fertelem F
"Ezek után az általad felsoroltak közül bármelyiket szívesen elfogadnám férfiként is."
"Istennő, hercegnő, asszony..."
Ötös, őszinte részvétem.
A 7. helyzetfüggő, a többi mind jöhet :)
Volt egy srác, egy barát, aki a legváltozatosabb módokon szólított, nagyon szerettem. Mondjuk oroszlán vagyok, szóval imádom a bókokat, mindig jöhet :D
Pl. Istennőm, hercegnőm, úrnőm, szívek/szívem úrnője, szilaj amazonom, virágom, virágszálam, rózsám, ékkövem (gyémánt, ragyogó rubinom/smaragdom...), zafír szemű..., selyem bőrű..., illatos violám, angyalom, bijou (legtöbbször így, ennek meg is van a története, és mivel szoktam írni, ha egyszer kiadnák a verseimet/írásaimat művésznévnek is ezt választanám) stb., most ennyi jutott eszembe. Más lehet futva menekülne ha valaki így szólítaná, lehet volna, akitől én is túlzásnak érezném, de tőle nagyon jól esett ez a fajta kedveskedés. :3
Amúgy arra én is kívámcsi lennék,hogy a nők hogyan értékelik,amikor valaki kedveseket mond,ír neki?
Na majd erről lehet kiírok estefelé egy kérdést..oopsy,spoiler ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!