Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már is tegyen hűvösre ezt a kapcsolatot ami el sem kezdődött?
9: Ezt mondtam én is. Nem azt nézed, ki szegény és ki nem, tehát nem törődsz senkivel, és csak magadnak halmozol fel javakat. Ő nyilván nem ilyen, és derogál neki ez a hozzáállás, amit most itt is előadtál.
Nyilván már vonzódik hozzád, és most azért lett dühös, mert ha ezt a tulajdonságodat előbb ismerte volna, közeledbe se ment volna.
Ez egy nagyon negatív tulajdonság, és az, hogy így felvágsz vele, még antipatikusabbá tesz.
"Ez a nő akiről szó van hasonlóan keres mint én."
Akkor nyilvánvaló, hogy nem irigységről van szó, hiszen ő is bármikor vehet magának 2 109 cm-es full HD TV-t.
Pff... napasztmek
Én a laptopot szoktam bevinni a fürdőszobába, lekúrom a kisszekrényre, felciccentek egy sört oszt nézek valami agyzsibbasztó dokumentumfilmet a zufókról.
A tévének amúgy nem gáz, hogy párás légtérben üzemelteted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!