Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mutatnátok képeket csúnya férfiakról?
Szerintem a kifejezetten ronda pasi (a saját korosztályomban) viszonylag ritka. Azoknak is jó része azért ronda, mert igénytelen/büdös/elhanyagolt stb.
Elég kevés olyan srácot látok az utcán, aki bár ápolt, mégis annyira szerencsétlen arcberendezéssel rendelkezik, hogy azt gondolom magamban, "jaj szegény, de csúnya".
Megjegyzem, annak a pár srácnak éppen van barátnője, akikről ezt gondolom:D
Hát van egy pár. :D Nem árulok el titkot azzal, hogy jóképűt nehezebben tudnék mutatni.
Nekem elég randa és unszimpi is:
:D
Nekem ez a zsidós beütés is nagyon kellemetlen ránézésre:
Pszichiáternek tetszik, na de férfinak :D :
Itt a baloldali a gáz XD sose tudom a nevüket:
...
Kérésre tudok még válogatni bőven. :D
"Bebizonyosodott, hogy a nők teljesen átlagos, sőt, néha átlag feletti külsejű férfiakat is csúnyának tartanak."
És mivel is bizonyítottad ezt be? Mégis hogy tudod bebizonyítani, hogy egy férfi átlagos/átlag feletti, ahogy te gondolod, és nem átlag alatti, ahogy a válaszadó gondolja?
A szépség/rondaság szubjektív.
Na látom megjött a MCF (Magyar Cionista Front) is. Üdvözöljük barátságos kipa-lengetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!