Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők hogy csinálják?
Azok a lányok/nők akik feltöltenek egy képet instagramra, szokták nézni a kép alá érkező hozzászólàsokat? Csak mert nem értem, hogy miért nem reagálnak semmit, kérdésekre sem, semmire sem :(
Vagy ne általánosítsak? Hogy van ez?

Attól függ, mennyire népszerű a lány, és hányan írnak a képéhez...
Nekem is van instagramom, de általában tájképeket, macskás képeket teszek fel, ha valaki kommentel, válaszolok. (Egyébként nem sűrűn szoktak, mert nem vagyok az a tipikus insta-celeb.)

A nők érzelmi lények, különösen amíg róluk van szó. Szóval számukra nagyon fontos, az egó, a hiúság és az a megnyugtató tudat, hogy sok férfi csorgatja a nyálát rájuk.
Az instagram konkrétan ezt a célt szolgálja, semmi mást az ég világon. Szóvak aki feltalálta ezt pontosan nagyon jól tudta és most lubickol a pénzben amit a női természet keresett neki.

#1 vagyok, az instagramnak rengeteg oldala van, attól függ, kiket követsz :D el se hinnéd hány természetfotós, vagy hobbiművész használja, és milyen sokan követik őket.
Nyilván nem erről lett híres, hanem a magamutogató csajokról, de nem csak őket lehet ám követni.

Hát látod, fogalmam sincs. Lehet volt 1-2 rossz tapasztalata az olyanokkal, akik csak kommentelgettek neki, de egyébként tényleg nem tudom, mivel kelthetnéd fel a figyelmét.
Dm-t írtál már neki, vagy csak kommentet?

Szerintem nyugodtan írj dm-et, nem hiszem, hogy nyomulásnak venné, nincs vesztenivalód, főleg, ha külföldi :)
Ne agyalj rajta sokat, én azt mondom. Nem tudom, mi alapján írogat vissza az embereknek, de ha tényleg soha semmilyen választ nem kapsz, akkor hagyd a fenében, csak magadnak ártasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!