Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nos ferfit erdekelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nos ferfit erdekelni kezd egy masik no akkor valami nincs rendben a hazassagaval?

Figyelt kérdés
latszolag tokeletes a hazassaguk es jol vannak..mindezek ellenere hogyan tudja felkeleteni az erdeklodeset egy masik no ?
2016. márc. 21. 08:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

2-es válaszoló!

Tehát szerinted ez teljesen normális és elfogadható, amit a nagyapád művelt?

2016. márc. 21. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Vagy a házasságával nincs minden rendben..vagy magával a férfival nincs. Ez utóbbi a gyakoribb.
2016. márc. 21. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
6%

9: Nem házasságról van szó, mert az egy jogi intézmény. Ha két ember együtt van mondjuk 5 éve, akkor nem mindegy hogy húztak-e gyűrűt egymás ujjára, vagy nem?

"de ha azt mondja rájuk valaki, hogy csak a farkuk után mennek és ösztönlények, stb. már verik a seggüket a földhöz"

De én beismerem hogy az vagyok. Nyugodtan lehet ezt mondani. Csak ez ne hasson már degradálónak. Ennyi erővel az hogy valaki undorítóan nyálaskodós-romantikus-érzelmes-monogám ember, az is legyen degradáló.

"az ismerősi kör szánakozó tekintetének"

De ezt miért mondod?! Lófene sem tudta hogy csalja őt. Régen nem volt facebook, nem volt olyan hogy a fél város tudta. Rendőrként dolgozott és volt egy tanyája a város szélén. Simán mondhatta azt hogy most éppen túlóráznia kell és elvitte a tanyára a nőit. Miért van az hogy olyanról beszélsz személyeskedve, amit nem is ismersz? Miért?

Milyen emberré fejlődtem? Ahogy írtam én nem vagyok megcsalós. Kifejezetten a komoly kapcsolatokat preferálom. De fel tudom fogni ép ésszel hogy miért van az, ha egy férfi még sem. Miért? Mert empatikus vagyok és bele tudom magam képzelni mások helyébe, akik nem olyanok mint én.

11: Igen.

2016. márc. 21. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Mi a rákról van egyáltalán szó? Egy ártatlan flörtről vagy baszásról? Ezért van a kifejtős rész te nagyon okos!
2016. márc. 21. 11:23
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Igazából ez a veszekedés is kva mindegy. Amilyen emberek itt vannak, kizárólag ezután is arra bátorítanám a férfiakat, hogy szarják le az ilyenek véleményét mint ti vagytok és éljék úgy az életüket, ahogy ők szeretnék és ahogyan nekik a legjobb.
2016. márc. 21. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok nős férfi, mégis merészelek válaszolni.

Velem barátkozás címén (durván) flörtöl egy friss (~2 hónap) házas pasi. A házassága rendben van, de a drága rájött, hogy én vagyok a lelki társa. Komolyan, ez nem csak valami béna duma, én is érzem, ő a lelki társam. És vonzónak is tartjuk egymást. De ettől a párkacsolata nem rossz. Én erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki számára több lehetséges igazi is van, és ő most kettőbe is belefutott. Ilyen az élet. Ha engem ismer meg előbb, engem vett volna el. De nem így történt. Próbálunk barátok maradni, de ez nem olyan egyszerű. Közben szeretnék is kilépni ebből, nem azért, mert nem imádom, hanem mert ez valami béna kozmikus vicc.

De ez az ok egyáltalán nem gyakori. Viszont csak arról beszélhetek, amit tapasztaltam.

2016. márc. 21. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Én nő létemre megértem ha a férfi néha félrekefél. Csak legyen korekt és öszinte. Ha én félredugok tolerájja őis. Mivel sexcentríkus vagyok ez egy két év elteltével elöfordulhat. Attol még lehet jó a kapcsolatunk.

De az h a másik háta mögött félrekefélek,ha utolag mástol tudnám meg a pasi röpülne! Legyen korekt!!

N24

2016. márc. 21. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:
68%

De én beismerem hogy az vagyok. Nyugodtan lehet ezt mondani

Akkor meg beszélj szépen a magad nevében. Amúgy hányszor akarod még büszkén kiírni a nagypapi történetét?? Látni min szocializálódtál. Már korrábbi topikban is beszólt pár jóérzésű férfi hogy normális férfiak érdekében ne általánosíts. Mert te erre vagy büszke és a felmenőidtől ezt tanultad, nem mindenkinek az a normális. Magadat szabályozd ha lehet, ne másnak akard megmondani hogy mi a normális viselkedés.

2016. márc. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!