Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmet csomóan nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet csomóan nem bírják. Szerintetek?

Figyelt kérdés
többen is mondták, hogy csak őt kerülték el.és nagyon rossz. nem akarom neki elmondani mer már így is nagyon kivan, semmi nem jön neki össze.és nem szeretném ha még jobban magába zuhanna.teljes önbizalom hiánya van. ti elmondanátok neki,hogy sokan nem bírják őt?:S vagy mit csinálnátok ilyen esetben?:S nem akarom hogy még rosszabb legyen neki. / L.15
2010. ápr. 3. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Magától nem jön rá? Szerintem, ezt mindenkinek magának kell "betájolnia"/megoldania. Ha meg ennyire nem érzi, hát próbálj inkább mint barátnő azokra a hibáira rávilágítani, tanácsolni, h változtasson rajtuk, amik szted zavaróak lehetnek.

22/L

2010. ápr. 3. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:

nagyjából tudja a dolgokat,de nem mindet..

vagyis a legtöbbet nem. és ilyenkor nekem mondják mindig az emberek hogy így meg úgy nem szeretik őt.

és tudom, hogy ha még ezeket is tudná, akkor végleg betelne nála a pohár... így is mindig rossz kedve van

2010. ápr. 3. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
és már próbáltam neki elmondani, hogy mik azok, amiknek meg kéne változtatnia, és azt mondja rá, hogy nem fog senkiért sem megváltozni
2010. ápr. 3. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

"azt mondja rá, hogy nem fog senkiért sem megváltozni"

15 évesen nem is érdemes senki kedvéért se változtatni. Bár eleve csak magunkért érdemes... :)

Én azt javaslom, hogyha Téged nem zavar, akkor csak simán állj ki mellette. Járjatok el szórakozni, próbáld kicsit felvidítani. Depisen senki nem képes a barátságosabb arcát mutatni.

2010. ápr. 3. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:

jól van köszönöm:)

akkor majd megpróbálom felvidítani

2010. ápr. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!