Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet ekkora csoda? 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ekkora csoda? 3 év után meggondolta magát a lány.

Figyelt kérdés

3 éve elutasított. De akkor is voltak "félreérthető" jelek, igy újra megpróbáltam később. Ugyanaz... meg azóta volt két pasija is. Úgy ahogy azért beszélőviszonyban maradtunk.

Nemrég azonban irt, hogy látni akart. És elmondta, hogy elkezdett vonzódni hozzám, nem tudja miért... talán azért, mert igy visszagondolva még nem érezte magát nőnek. Amúgyis kicsit "éretlen", kihasználták sokszor, igy volt hová fejlődnie

2016. márc. 19. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok idióta...!!!
2016. márc. 19. 23:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Igazából te ismered, te tudod megítélni, hogy tényleg "nincs ló, jó a szamár is" elven közeledik, vagy rá ez nem jellemző.

Velem előfordult már, hogy 7 (!) év ismeretség után szerettem bele valakibe, aki korábban már jelezte, hogy többet is el tudna képzelni barátságnál. De amikor ez szóba jött, mindössze 18 éves voltam, még éretlen. (15 éves koromban ismertem meg) Kötődtem hozzá, fontos volt nekem emberként, de akkor ennyi volt. 22 éves koromban kezdtem vonzódni hozzá mint férfihez. És nem, nem éltem ki magam a 4 év között, egyetlen férfival volt csak dolgom, akivel három évet voltam együtt. Szóval előfordulhat.

2016. márc. 19. 23:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Ahhhaaa... ez nem csoda, nokent mondom. Ne eld bele magad. Max. gagyi amerikai filmekben van ilyen, hogy hirtelen hupp, lekapja a szemuveget es mashogy nez rad. A valoeletben, ha benedvesited a bugyijat, akkor rad ugrunk akar az elso randin is. Te vele original el sem jutottal az elso randiig. Nincsenek felreertheto jelek. Az van hogy szereti tudni hogy valakinek bejon ezert ugyanugy kozel tartja magahoz jol lesz az meg valamikor alapon. Most jott el ez a valamikor.
2016. márc. 20. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg. De ne teperj annyira, most legyél te az, aki visszahúzódóbb.

Biztos olvastad suliban az Anyegint. Ott a csaj volt bezsongva, levelet írt, teljesen kitárulkozott, a fickó meg leszärta. Évek múlva, mikor a nő már távolságot tartott, hirtelen belezúgott.

2016. márc. 20. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!