Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves lány és egy 41 éves férfi?
Figyelt kérdés
Ez még apakomplexusnak számít? Lehet belőle normális kapcsolat?2016. márc. 17. 20:40
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez már nagyon határeset!!!!
38F
2/10 anonim válasza:
Mit akarsz te egy érett 41 éves férfitól?
És egy 41 éves "férfi" mit akar egy 19 éves, számára, kislánytól?
Az, hogy ebből mi lesz, az csak a két félen múlik!
3/10 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló korú pasim.
A férfi a legtöbb esetben nem egyenrangú partnert keres. Hanem olyasvalakit aki előtt villoghat az élettapasztalatával, aki csodálja és felnéz rá.
A korosztályában általában lúzer.
4/10 anonim válasza:
Ebből minden lehet, csak jó nem!:)
5/10 anonim válasza:
Huu,3-as... Ilyet nem is hallottam még, de van benne logika.
6/10 anonim válasza:
Egy ilyen lány nem normális...
7/10 anonim válasza:
Nálam a 16 év korkülönbség a maximum. Szóval szerintem ok, de ez egyéntől függ :)
21L
8/10 anonim válasza:
"Lehet belőle normális kapcsolat?"
Nem!
9/10 anonim válasza:
A lánynak lehet egy jó kaland, mert még nincs maradva semmiről. De a férfinak ennyi idős korára már be kellett volna nőjön feje lágya.
10/10 anonim válasza:
Tényleg gyökér a pasi. Érett nőket nem tud megfogni csak kislányokat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!