Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik az okos és/vagy intelligens nőket?
Attól függ, hogy mit takar az "okos" és "intelligens" jelző, és hogy az én szemszögemből mi számít annak. :D
1. Felőlem marha okos lehet irodalomtörténetből, zeneirodalomból, vagy képzőművészetből, mert ezek engem rohadtul nem érdekelnek, azaz nincs viszonyításom, hogy most az ő tudása mégis mennyit ér a műveltség piacán, hiszen egy hozzá nem értőnek én is elő tudom adni a kulturbuzіt, közben meg fingom sincs róla. Ha azokban a témakörökben jártas, mint amikben én is, és ezt alá is tudja támasztani verbálisan, akkor az egy nagyon-nagyon-nagyon jó pont.
2. Aztán az intelligencia. Relatív. Most konkrétan az intelligenciateszt eredménye alapján kell számítanom, vagy az érzelmi intelligenciára kell gondoljak? Ha az intelligenciáját arra használja, hogy manipulál, csavargatja a szálakat, sumákol, cselt szövöget, akkor inkább takarodjon.
Mennyi intelligens nő van itt a gyakorin, eszméletlen... :D
Eleve az, aki kijelenti ezt a mondatot, hogy "én intelligens vagyok" ott általában komoly bajok vannak és az esetek többségében jó indulattal az átlag értelmi színvonalat sem hozzák.
Ez ugyan olyan mint az "én sokkal érettebb vagyok ám a koromnál, ez mondja rólam mindenki"... Ezt eddig kb alig 100 tinicsajtól hallottam ... :D
Ahogy én tapasztalom, nem az okos nőket nem szeretik a pasik, hanem a náluk OKOSABB nőket.
Ideális esetben, számukra, kb. egyenlőnek, de a férfi okosabb, hogy a nő felnézhessen rá. Egyszerűen jót tesz az egójuknak.
Azzal még ki tudnak békülni, ha a nő KICSIVEL okosabb náluk, de a nagy szintkülönbség frusztrálja őket. Ilyenkor vagy otthagyják őket, vagy pedig keresnek egy olyan területet, amikben ők a jobbak, és a nő "tehetségét" tabuként kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!