Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakit elfelejteni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem tetszik nekem ez a lány és bár tudom hogy nem lehet belőle semmi mégis azzal áltatom magam ,hogy lehet.(Családja van!) Hiába probálom elfejteni mégsem megy. Eszembe jut bármit is csinálok. KÜlönböző kérdések kavarognak bennem. Nem szeretem ha igy érzek mert csak a baj van vele. Mint például mit csinálhat most meg hasonlok. Nem tudom mit tegyek? Probáltam randizhatni de az se segitett. Nem változtak az érzéseim vele szembe. Nem tudom volt-e valakinek hasonlo szituációja de nekem nehéz sokat szoktam forogni hasonló dolgokon. Talán az idő befoltozza ezt a lyukat az életemben de sztem teljesen az ilyenek amugy sem lehet.
2010. ápr. 3. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. ha már tudod, hogy ez csak önáltatás, az már egy lépés. Ha betolakszik az agyadba, kergesd el a gondolatot, ő nincs és kész.. ha 600-szor kell direkt valami másra gondolni, akkor 601-edszerre sikerülni fog. idővel belejössz ebbe, aztán szép lassan lesz értelme randizgatni is..
2010. ápr. 3. 11:59
 2/7 anonim ***** válasza:
valakit elfelejteni az olyan mint olyan szemelyre emlekezni akit meg sosem lattal.
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress valami hobbit, amibe beletemetkezhetsz. Felejtésnél átlagban a struccpolitika bejön. :))
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó gyorsan
2010. ápr. 3. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem úgy szokott sikerülni(bár lány vagyok, tehát férfiakat kell elfelejtenem:D) hogy összeszedem a rossz, irritáló, gusztustalan szokásait, tulajdonságait, és azokat lebegtetem a szemem előtt, ha rá gondolok.
2010. ápr. 3. 12:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépen a válaszokat remélem idővel majd sikerül csak az a probléma hogy egy társaságba bulizunk és ő tegnap is pusziglatta a nyakamat meg ilyenek de ha nem érez semmit akkor miért csinál ilyet.
2010. ápr. 3. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt van egy link, találsz rajta egy "Szakítás utáni felejtés" menüt, talán segít. Igaz hogy ez épp lányok bajára van specializálódva, de hátha segít neked is.

Sok szerencsét! :)

dark-sitee.lapunk.hu

2010. ápr. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!