Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez vajon mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A fősulin tetszik egy srác. A barátnőm a megkérdezésem nélkül írt egy e-mailt a fiú legjobb barátjának, hogy kifaggassa, van e a kiszemeltemnek valakije. A válasz az volt, hogy igen, évek óta van már kapcsolata. A fiú megtudta ezt az egészet, és azóta mosolyog rám és néz. Ez mit jelenthet?Mert nem tudom a srác most csak kinevet,vagy azért mosolyog és néz,mert én is bejövök neki?
2010. ápr. 3. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
kinevet.. h szarul érezd mgad... vagy lehet h épp tetszel neki.
2010. ápr. 3. 10:15
 2/6 A kérdező kommentje:
hát ezzel nem jutottam előbbre....
2010. ápr. 3. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle
2010. ápr. 3. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Menjek oda és kérdezzem meg,hogy miért mosolyog?Így is elég cikis már a helyzet....
2010. ápr. 3. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

hogy választ is kapj:

több lehetőség van.: vagy csak azért mondta, hogy van barátnője, hogy húzza az agyadat és meglássa mit cselekszel, vagy van barátnője és tetszel neki, vagy nincs barátnője és cask röhögni akar.

2010. ápr. 3. 11:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem.Csak arra gondoltam,ha nem tetszenék neki inkább tudomást sem venne rólam,nem mosolyogna...nem?
2010. ápr. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!