Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudná magyarázni valaki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudná magyarázni valaki? vagy csak tudna véleményt adni?

Figyelt kérdés
14(majdnem 15) éves vagyok de nagyon szépen kérek mindenkit hogy ne lépjen el innen és ne szidjon és a kérdést se töröljék...egy fontos kérdést illetve nem is tudom mit szeretnék kérdezni...:P szóval ...azt hallottam hogy az egyház szerint az önkielégítés bűn...de gondolom a sexet nem tartáj annak mert Ádám+ Éva is tolhatta meg a Bibliában a :"szaporodjatok és sokasodjatok"-se arra utal hogy bűn lenne...namármost...ha nekem valami eszméletlen vágyam van arra hogy "kielégítsem magam" akkor jobban teszem ha szerzek bnőt és azzal "csinálom"...mert az nem bűn? mert gondolom ezt nem lehet levezetni se pl: egy futással..ha itthon ülök és még el is mennék futni ha ilyen érzés tör rám végig a fejemben járna az h ....szal tudjuk mi hogy vmi nagyon kell...de most ha kiverem az bűn...akkor ik sexeljek?de azt meg ilyen korban nem igen jó dolog...sporttal meg nem teljesen levezetni a sexuális feszültséget...nos...mit tegyek?kérlek segítsetek!köszönöm előre is aki segít...:)
2010. ápr. 2. 21:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Amúgy ez sok helyen le van írva a neten, sok elmélet létezik. Ha nem vered, max kijön a cucc éjszakai magömlés formájában
2010. ápr. 2. 21:41
 12/31 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) még 1 utsó kérdés...mennyi idős vagy és milyen nemű?:) (21:22-es)
2010. ápr. 2. 21:41
 13/31 anonim ***** válasza:
17/f
2010. ápr. 2. 21:42
 14/31 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm mindnekitől:) kicsit megnyugodtam:P:D;)...
2010. ápr. 2. 21:44
 15/31 anonim ***** válasza:

mielőtt itt mindenki elkezdené szídni a vallást, azért azt is figyeljük meg, hogy melyik egyház az és hogy milyen kort írunk ;), pocskondiázni könnyű, gondolkodni már kevésbé

a katolikusok azok akiknél a férfi nem élhet semmi nemű nemiéletet, más vallássokban, a protestáns vallásokban viszont nem tiltják, nincsenek szigorú szabályok

de ha ezeket nem vesszük figyelembe, nem tudom milyen vallású vagy, illetve az biztos hogy nem vagy pap, ergo nyugodton masztizz, élj szexuális életet

2010. ápr. 2. 21:46
 16/31 anonim ***** válasza:
a biblia egy nagy szar... szerintem azt se tudjják miről szól, csak milyenféle hülyeség benne van, ami belekerült, ennyi az egész. mert csak magadnak teszel jót? ezzel nem csak a masztizással vagy így...:D hanem több millió dologgal...
2010. ápr. 2. 21:49
 17/31 A kérdező kommentje:
katolikus vagyok de nem tartom fontosnak h pontosan milyen vok...az Istenhit a lényeg és a szeretet...(nem akarok nyálas lennixD) szal ha nem vok pap akk lehet?:P:D mert kicsit nem értem az uccsó kommentet...ezt akarja jelenteni?
2010. ápr. 2. 21:50
 18/31 A kérdező kommentje:
(a 21:46-os kommentet nem értem)
2010. ápr. 2. 21:51
 19/31 A kérdező kommentje:
ha nem vok pap mehet? azt akarta jelenteni?:P:D
2010. ápr. 2. 21:59
 20/31 anonim válasza:
am.sztem érted.miről van só :) szerineem ez ilyen filozófikus kérdés :D mert ez téényleg elgondolkodtató amúgy.. xD:D
2010. ápr. 2. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!