Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyannak, aki szokta használni a "he" szót?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 15:51
1/15 A kérdező kommentje:
*olyannal
Elnézést.
2016. márc. 14. 15:52
2/15 rrrrrreennnnn válasza:
Nem tudom he.
Pròbàld leszoktatni ròla.
3/15 anonim válasza:
Persze. Olyan szinten azért beszèlek angolul.
4/15 Melody Dy válasza:
Nem. De én eddig csak itt a gyakorin találkoztam az értelem eme fokával. A való életben szerencsére nem.
5/15 A kérdező kommentje:
Most miért?
Semmivel sem jobb a "tök jó".
2016. márc. 14. 16:12
6/15 anonim válasza:
nem tudom, senkit nem ismerek, aki ezt szokta mondani
ha sokszor használja valaki, lehet idegesítő lenne
de annyira csak nem lehet rossz, hogy kizáró ok legyen, ha amúgy minden más rendben van vele
7/15 anonim válasza:
én szoktam használni :D és szoktak velem járni :D peersze lehet azt mondani, hogy mert ők is tahók, mint én..lehet :D
8/15 A kérdező kommentje:
Én is.
Semmivel sem másabb, mint a töközés.
2016. márc. 14. 16:53
9/15 anonim válasza:
Ha ez lenne a legnagyobb baj az életben...
Amúgy persze:) Egy szó (legalábbis ez) nem fog attól elválasztani, hogy ha szeretem az illetőt, ne járjak vele:)
10/15 VirágésBence válasza:
Hát nem túl intelligens emberre vall, de tegyük fel, hogy mögötte egy értelmes ember van, akkor igen. Ez csak egy s, nem ez alapján fogok dönteni egy emberrel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!