Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nőnek már van jogsija, nem keletkezik benne egy kis lenéző érzés, ha a férfinek nincs? Nem kocsiról beszélek, csak simán autóvezetési képességről.
Én nőként éreztem egy kicsit ilyet. Mert pl. ha nekem van jogsim páromnak meg nincs az kicsit frusztráló. Mivelpl. ha szülni kéne vinni engem akkor ő nem tudna mivel nincs jogsi se kocsink, és vkit keresni kéne. Vgay ha bevásárlást kéne intézni messzi boltba,persze elmehetünk gyalog, de inkább kocsival jobb lenne. És ha van egy pasinak jogsija, kicsit felelősségteljesebbnek tűnik, márha nem vmi fiatal bulizos,komolytalan.
Vagy ha szeretnél elmenni messzire kirándulni,csak jobb saját autoval, vagy lakokocsival menni,mint vonattal(mondjuk azt azért szeretem mert tuti biztonságos).
Pont ahogy a 11. írja, praktikus okokból hasznos, ha a páromnak is van jogsija. Nem nézem le, de rosszul esne, ha pl. egy hosszú úton nem tud leváltani, ha beteg vagyok, nem tud orvoshoz vinni. Nálunk most ez a felállás, és nekem igen rosszul esett, mikor nemrég kórházban voltam és mindenkiért jöttek, csak értem nem.
Én nagyon biztatom emiatt a párom, hogy szerezzen jogsit mielőbb! Nekem 19 éves korom óta van, azért nem olyan nagy durranás letenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!