Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nőnek már van jogsija,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nőnek már van jogsija, nem keletkezik benne egy kis lenéző érzés, ha a férfinek nincs? Nem kocsiról beszélek, csak simán autóvezetési képességről.

Figyelt kérdés
Ilyen soha egyszer sem fordult meg a fejetekben, hogy "bakker legalább tudna autót vezetni vagy érdekelnék a kocsik annyira hogy legyen jogsija"?
2016. márc. 13. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nőként éreztem egy kicsit ilyet. Mert pl. ha nekem van jogsim páromnak meg nincs az kicsit frusztráló. Mivelpl. ha szülni kéne vinni engem akkor ő nem tudna mivel nincs jogsi se kocsink, és vkit keresni kéne. Vgay ha bevásárlást kéne intézni messzi boltba,persze elmehetünk gyalog, de inkább kocsival jobb lenne. És ha van egy pasinak jogsija, kicsit felelősségteljesebbnek tűnik, márha nem vmi fiatal bulizos,komolytalan.

Vagy ha szeretnél elmenni messzire kirándulni,csak jobb saját autoval, vagy lakokocsival menni,mint vonattal(mondjuk azt azért szeretem mert tuti biztonságos).

2016. márc. 13. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Pont ahogy a 11. írja, praktikus okokból hasznos, ha a páromnak is van jogsija. Nem nézem le, de rosszul esne, ha pl. egy hosszú úton nem tud leváltani, ha beteg vagyok, nem tud orvoshoz vinni. Nálunk most ez a felállás, és nekem igen rosszul esett, mikor nemrég kórházban voltam és mindenkiért jöttek, csak értem nem.

Én nagyon biztatom emiatt a párom, hogy szerezzen jogsit mielőbb! Nekem 19 éves korom óta van, azért nem olyan nagy durranás letenni...

2016. márc. 13. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem nézném le, de egy idő után elvárnám, hogy letegye a jogsit. Nem baj, ha nincs saját kocsija, de tegyük fel a gyerek táborban van másik városban, történik valami, kórházba viszik. Ha a párom üzleti úton van vagy bármi, én be tudok ugrani a kocsiba és odavezetni, nem kell órákat várni vonatra/buszra. És állati pipa lennék, ha én lennék üzleti úton, de a gyerek pl úgy kerülne be a műtőbe, hogy a párom oda tudott volna érni, hogy megnyugtassa, csak lekéste az átszállást. Egyébként szeretek vezetni, nem bánnám, ha az esetek 99%-ban nekem kellene, de a jogsi manapság számomra elengedhetetlen egy családban, főleg, hogy nem vagyunk pestiek. Akár érdekelnek minket a kocsik, akár nem.
2016. márc. 14. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!