Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit szólnál ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szólnál ha a párod (akár F, akár N) azt mondaná hogy a szüleinél tavaszi kerti-munkában kéne segíteni. Te elmennél segíteni vagy sem? (Gereblyézés, metszés, ásás, virág ültetés. Stb. )

Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmennék persze.Gondolom már bemutatott a szüleinek és nem az van, hogy úgy akar bemutatni,mint takarítónőt :)

Voltam én már ablakot is sikálni,meg 100 négyzetmétert,mikor épp költöztek.

2016. márc. 13. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A párom szülei az anyósom és apósom lesznek ha Minden jól alakul és szándékomban áll megmutatni nekik,hogy lehet rám számítani.
2016. márc. 13. 09:34
 3/17 anonim ***** válasza:
4%
Nem, nem vagyok cseléd! 19N
2016. márc. 13. 09:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszabb ideje vagyunk együtt, elmennék segíteni. De ha pár hete jöttünk csak össze és még őt sem ismerem igazán, nemhogy a szüleit, akkor szerintem ez túl nagy kérés lenne a részéről.
2016. márc. 13. 10:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi ketten a feleségemmel szoktuk felásni vidéki szülei kertjét. Akkor mi cselédek vagyunk?
 6/17 anonim ***** válasza:

Miért ne mennék? Ennek teljesen természetes dolognak kell lennie, oda-vissza.

Csak akkor nem segítenék szívesen, ha úgy érezném, folyamatosan kihasználnak, azaz mindig mindent velem akarnának megcsináltatni, ill. ha ez nem lenne kölcsönös, azaz a páromra nem lehetne számítani fordított esetben.

7/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy segítenék. Ami korábban elhangzott, azzal egyetértek én is, hogy nagyon korai szakaszában a kapcsolatnak nem mennék valószínűleg, de nem is hiszem, hogy mondjuk egy két hetes járogatásban valamelyik fél belökné, hogy "te figyu, fel kéne ásni otthon a kertet, nem jössz?" :D Akkor még a szülőknek való bemutatás is korai, nemhogy egy ilyen kérés. De ha már ismerjük egymást a szüleivel, egyébként is együtt vagyunk egy ideje, akkor miért ne mennék segíteni? Egyébként is szeretek a kertben tevékenykedni :)
2016. márc. 13. 10:19
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Az attól függ

1.Milyen a viszony

2.Hogy állnak ők hozzá "köszönöm fiam vs ott még kimaradt egy kis rész uzsgyi vissza!!!"

3.Milye az idő

4.Milyen a munka akkoriban

2016. márc. 13. 10:19
 9/17 Költőnő? ***** válasza:
Persze hogy mennék. Alapból ilyen vagyok. Persze megnézem h ki kér tőlem segítséget, de akinek tudok; szoktam segíteni. A munka meg sosem volt büdös.
2016. márc. 13. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Ha elhangzik, hogy légyszíves segíts, akkor mennék. A "kéne" az kevés arra nem ugranék.
2016. márc. 13. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!