Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan füzhetném be a dohánybo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan füzhetném be a dohányboltos csajszit?

Figyelt kérdés
ahol dolgozom mellette van egy dohánybolt, és egy gyönyörü szép lány, de úgy tud öltözni.. s még normálisnak is tünik.. át szokott járni néha, ott ahol vagyok, igy látjuk egymást, én is átszoktam menni zárás elött cigit venni... de ááá... nemtudom hogy tudnám megfüzni, mit mondjak ? tetszik. csak félek h van barátja.. sőt.. múltkor úgy beszéltek ott elöttem a sorva néhány csávó mintha ismernék a csajt. Csak rossz h mindig látom, megkivánom.. De gondolom sokan vannak még igy vele
2016. márc. 12. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban talán próbálj meg ne úgy tekinteni rá, mint egy darab húscafatra.
2016. márc. 12. 23:31
 2/10 A kérdező kommentje:
De hát ha azt fejezi ki, mit csináljak ?.
2016. márc. 12. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"De hát ha azt fejezi ki, mit csináljak ?." Mármint huscafat? Beteg vagy!
2016. márc. 12. 23:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Most nem azért hogy vitát nyissak, de számos esetben tapasztalni hogy a nőnek barátja van, vagyis saját elmondása szerint párkapcsolatban él, de ehhez képest úgy kiöltözik mint egy utoldó rbanc. még is hogy ne tekintse igy bárminek is egy kivülálló ember ?
2016. márc. 12. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Fèrfikènt mondom, nàlad a baj nem kicsi. Attól hogy egy nő csinosan öltözik, mèg nem egy darab hùs, amit "megkívànsz". Attòl mert van pasija, nem nèzhet ki csinosan? Miben legyen? Csadorban? Öcsèm neked muszlimoknàl a helyed ilyen beteg elmèvel.
2016. márc. 12. 23:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem úgy tekintek rá és ezt egy szóval se mondtam hogy Húscafatnak gondolnám, nyilván akkor máshogy is fogalmaztam volna meg a kérdést.

tehát ezt a választ még nem tartom tanácsnak sem. legalább is nem a kérdésre válaszolva

2016. márc. 13. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:

"Nem úgy tekintek rá és ezt egy szóval se mondtam hogy Húscafatnak gondolnám"

Ja nem, csak a második válaszban elismerted ennek valódiságát. Most meg visszakozol. Gratulálok, a vitakultúrád is pont olyan magas, mint az érzelmi intelligenciád.

2016. márc. 13. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennyi álszent embert, mintha ti nem álmodoznátok ilyen csajokról, hasonló helyzetben. :D
2016. márc. 13. 09:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja.. :D Azt birom mikor felteszek egy kérdést, nem a válasz jön rá, hanem a személyeskedés, belekötések, sértések, az ilyen embereknek az nagyon megy. Miért, te Férfiként nem "kivánsz meg egy gyönyörü nőt ? Most ha csak ennyi baj mert ezt irtam,ezen akad fent a dolog, és emiatt vagyok beteg gondolkodású.. Nem vall valami nagy Intelligenciára, ergo egy ilyen embertől meg végképp nem fogadok el tanácsnak semmit. Nálad biztos te vagy a tökéletes, és mindenki más a hülye. tipikus.. és akkor az ilyen van Felpontozva.. Gratula hozzá!
2016. márc. 13. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért félsz attól, hogy hátha van barátja? Ha komoly, majd közli? Néhány csávó is ismeri, abban is biztos lehetsz - akár azok, akiket láttál akár mások.

Ha akarsz tőle valamit, hát valahogy csak kellene közölni, aztán majd meglátod.

menj át zárás előtt, kérdezd meg meddig marad, és utána nincs-e kedve beülni valahová?

Ha azt mondja nincs, akkor ennyi.

2016. márc. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!