Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan füzhetném be a dohányboltos csajszit?
Elsősorban talán próbálj meg ne úgy tekinteni rá, mint egy darab húscafatra.
2016. márc. 12. 23:31
2/10 A kérdező kommentje:
De hát ha azt fejezi ki, mit csináljak ?.
"De hát ha azt fejezi ki, mit csináljak ?." Mármint huscafat? Beteg vagy!
2016. márc. 12. 23:39
4/10 A kérdező kommentje:
Most nem azért hogy vitát nyissak, de számos esetben tapasztalni hogy a nőnek barátja van, vagyis saját elmondása szerint párkapcsolatban él, de ehhez képest úgy kiöltözik mint egy utoldó rbanc. még is hogy ne tekintse igy bárminek is egy kivülálló ember ?
Fèrfikènt mondom, nàlad a baj nem kicsi. Attól hogy egy nő csinosan öltözik, mèg nem egy darab hùs, amit "megkívànsz". Attòl mert van pasija, nem nèzhet ki csinosan? Miben legyen? Csadorban? Öcsèm neked muszlimoknàl a helyed ilyen beteg elmèvel.
2016. márc. 12. 23:57
6/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy tekintek rá és ezt egy szóval se mondtam hogy Húscafatnak gondolnám, nyilván akkor máshogy is fogalmaztam volna meg a kérdést.
tehát ezt a választ még nem tartom tanácsnak sem. legalább is nem a kérdésre válaszolva
"Nem úgy tekintek rá és ezt egy szóval se mondtam hogy Húscafatnak gondolnám"
Ja nem, csak a második válaszban elismerted ennek valódiságát. Most meg visszakozol. Gratulálok, a vitakultúrád is pont olyan magas, mint az érzelmi intelligenciád.
2016. márc. 13. 07:40
Ennyi álszent embert, mintha ti nem álmodoznátok ilyen csajokról, hasonló helyzetben. :D
2016. márc. 13. 09:23
9/10 A kérdező kommentje:
Ja.. :D Azt birom mikor felteszek egy kérdést, nem a válasz jön rá, hanem a személyeskedés, belekötések, sértések, az ilyen embereknek az nagyon megy. Miért, te Férfiként nem "kivánsz meg egy gyönyörü nőt ? Most ha csak ennyi baj mert ezt irtam,ezen akad fent a dolog, és emiatt vagyok beteg gondolkodású.. Nem vall valami nagy Intelligenciára, ergo egy ilyen embertől meg végképp nem fogadok el tanácsnak semmit. Nálad biztos te vagy a tökéletes, és mindenki más a hülye. tipikus.. és akkor az ilyen van Felpontozva.. Gratula hozzá!
Miért félsz attól, hogy hátha van barátja? Ha komoly, majd közli? Néhány csávó is ismeri, abban is biztos lehetsz - akár azok, akiket láttál akár mások.
Ha akarsz tőle valamit, hát valahogy csak kellene közölni, aztán majd meglátod.
menj át zárás előtt, kérdezd meg meddig marad, és utána nincs-e kedve beülni valahová?
Ha azt mondja nincs, akkor ennyi.
2016. márc. 13. 13:08
Kapcsolódó kérdések: