Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire fontosak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontosak a "mesterséges" ünnepek?

Figyelt kérdés

Pl most a nőnap vagy Bálint nap.

Csomóan hisztériáznak, hogy ők semmit se kaptak (vagy nem eleget) és mennyire mérgesek most a párjukra. Miért?

Szép dolog meglepni a párunkat pl virággal (bár itt nem meglepetés), de miért kell ezt merev napokhoz kötni, mikor egy jó kapcsolatban természetes, hogy figyelmesek vagyunk a párunkkal (akár kis ajándékokkal, akár egy SMS, hogy "hiányzol").

Akkor meg minek az ilyen napokat ennyire komolyan venni és kiakadni rajta, hogy "jajj, én csak ennyit kaptam"?

2016. márc. 11. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

11es Mert az itteni kérdéseknek annyi értelme szokott lenni xdd

Nap vicce volt kössz

2016. márc. 11. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
mert nagy biznisz a kereskedőknek azért
2016. márc. 11. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak azoknak embereknek fontos, akiknek üres az életük és az ilyen ünnepek adnak neki értelmet, nem tudják hova tartanak és önmagukat sem ismerik. A többiek másképp élik az életüket.
2016. márc. 11. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
Melyik ünnep nem mesterséges?????? Gondolkodj!
2016. márc. 11. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Valamiből meg kell gazdagodni a multiknak meg a virágárusoknak.Mondjuk eddig gesztusból mindig kaptam valami apróságot,de annak örültem és nem töltöttem fel se facebookra,se máshova.

22/N

2016. márc. 12. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.