Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig a férfi érdemli ki a családfenntartói rangot?
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 15:05
11/17 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek de ez nem az anyagi kiszolgáltatottságtól függ mert neked is bármikor megszűnhet a munkahelyed,vagy esetleg terhes leszel akkor nem mondhatod a férfinek hogy eltart.Csak azokra vetítettem le akik nem találták meg a számításait az életükben és most gürizniük kell a semmiért.
2016. márc. 11. 16:15
12/17 anonim válasza:
Bárkivel bármi történhet, bármikor. Pont ezért kell több lábon állni. Egy volt tanárnőmnek huszonéves volt a fia, amikor elütötték, és nem élte túl. Szerinted számított erre bárki a családból? A tanárnőm egy évig képtelen volt tanítani, akkora sokkot kapott.
13/17 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy nem számított rá senki,igen jó látod több lábon kell állni.csak azt szeretném ,hogy a nők is találják meg azt a munkát amiben boldogok,és ne hagyják magukat elnyomni ,ne hagyják azt hogy a főnökük megalázóan lenézően kezelje őket,mert ők nők.
2016. márc. 11. 16:27
14/17 anonim válasza:
Az már önismereti kérdés is. Aki alábecsüli magát, nem biztos, hogy el fogja hinni magáról, hogy képes jobbat is elérni. Kb. 10 év alatt 19 cégnél dolgoztam, sokféle munkáltatóval találkoztam, amikor valami nem volt okés valamilyen okból, onnan eljöttem, és mentem tovább, volt olyan, hogy állásinterjún voltak velem pofátlanok, és felálltam, hogy akkor én nem akarok itt dolgozni.
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó mondatodra visszatérve teljesen jól tetted ,nem lehet mindenre csak bólogatni és behódolni.Igenis a nő mutassa ki ,hogy milyen erős és határozott.10 év alatt 19 cég nem semmi akkor megjártad a hadak útját.
2016. márc. 11. 16:38
16/17 anonim válasza:
Meg, bele is fáradtam egy idő után, de most jó helyem van. Egyébként meg tényleg sok múlik a hozzáálláson, hogy mennyire használják ki az embert. Volt, ahol még diákként dolgoztam, főállásban, de még főiskolára jártam, csak volt egy lazább évem, aztán behívták a dolgozókat kétszer hétvégén, és nem akarták kifizetni. Nos, véletlenül pont egybeesett a tanévkezdéssel és aktívabb iskolai időszak következett, így volt ürügyem is, miért mondok fel, de hogy miért akkor mondtam fel és nem vártam még egy kicsit, az azért volt, mert a szabadidőnkben dolgoztattak ingyen. Egyik lépésemet sem bántam meg, bár némelyik kockázatos volt és biztos vagyok benne, hogy van olyan ember, aki nem lépett volna. Viszont most nem ott tartanék, ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!