Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ha ilyen lenne a barátnőtök?
Úgy egyébként egy elég nagy szájú, aki nem fél kimondani a véleményét, határozott, makacs lány, de ha fogorvosról van szó, akkor pont az ellentéte. Na én ilyen vagyok, a fogorvosi székben megszólalni se merek, sőt egyedül be se merek menni, a párom fogja a kezem, illetve szó szerint ő visz el, mert ha egyedül kéne mennem, én nem érnék oda az biztos. Múltkor is viccelődött, mikor a székben ültem, hogy ilyenkor kéne ígéreteket tennem, legközelebb hozza is a papírt meg egy tollat. :D Ott konkrétan megmukkanni se merek, mint egy kezesbárány, olyan vagyok.
De tudom, hogy ő nem így ismert meg engem, és félek hogy "kiábrándul", mikor így lát, vagy mit gondol magában, hogy ilyen nyuszi vagyok. Tudom, minden ember más, de fiúk, ti mit gondolnátok ilyenkor a barátnőtökről, zavarna vagy egyből kiábrándulnátok belőle?
Szerintem a fogorvostól minden normális ember fél, nem hinném hogy ez nemhez kötött :D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!