Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdtetek le a párotokkal, úgy értem h mennyi idő után?
A barátommal 1 hete vagyunk együtt és már egy kis kényeztetést szeretne. Szexet pedig kövi héten. E nekem iszonyat gyors.
Ti nálatok ez hogy volt?
" már egy kis kényeztetést szeretne. Szexet pedig kövi héten"
Azzzzigen. Így bejelenti? Hagyd ott még most.
Megismerkedés után talán 1-másfél hónap. Úgy hogy napi szinten találkoztunk 2 hét.
Amikor szűz voltam akkor 3 hónapot vártunk.
Utána vagy rögtön, vagy 1-2 hét. Szitu függő volt.
De ez a srác egy idióta, ilyet nem jelentünk ki.
Én a helyedben 2x is meggondolnám, hogy kell-e ilyen pasi, aki előre közli velem, h jövőhéten már szexelni akar. Ez nagyon gáz szerintem.
Amúgy én kb 1,5 hónap után feküdtem le a barátommal, de akkor szűz voltam.
Miért van az, hogy itt a válaszolók mindenbe belekötnek?
"Mi az hogy a srác bejelenti??"
Ha meg az lett volna a kérdés, hogy "mikor feküdjek le a barátommal?" azt irogatná itt mindenki, hogy "beszéld meg vele meg kérdezd meg tőle"...
Azt írta a kérdező, hogy a fiú szeretné, tehát valószínű nem kijelentette hogy "na, szopsz vagy repülsz"... gondolom beszélgettek róla.
Válaszolók nektek soha semmi nem jó
"fontosnak tartja a szexet, így ott is meg akar ismerni"
Fúúú, ez nem kapcsolatot akar, hanem dugni. Vagy egyszer, vagy többször, de ennyi.
Hajítsd ki gyorsan!
Az oké, hogy fontosnak tartja a szexet, de ez nem egy verseny, hisz mint mondtad, neked gyors ez a tempó. Hát mondd meg neki is! Csak nem hal bele, ha nem szexel 1-2 hét járás után.
Mellesleg ami a leggázabb, hogy ő ezt kijelenti, hogy jövőhéten szexel szeretne már. Lehet ezt másképp is a másik fél tudtára adni.
Nekem a legutolsó kapcsolatomban kb 1 hét után megtörtént, igaz 4x találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat valahogy jött magától. Szerintem ez a lényeg, nem az idő. Ha jónak érzitek mindketten úgy is jön magától :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!