Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor feküdtetek le a párotokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor feküdtetek le a párotokkal, úgy értem h mennyi idő után?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hete vagyunk együtt és már egy kis kényeztetést szeretne. Szexet pedig kövi héten. E nekem iszonyat gyors.

Ti nálatok ez hogy volt?

2016. márc. 9. 18:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

" már egy kis kényeztetést szeretne. Szexet pedig kövi héten"

Azzzzigen. Így bejelenti? Hagyd ott még most.

Megismerkedés után talán 1-másfél hónap. Úgy hogy napi szinten találkoztunk 2 hét.

2016. márc. 9. 18:40
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szűz voltam akkor 3 hónapot vártunk.

Utána vagy rögtön, vagy 1-2 hét. Szitu függő volt.

De ez a srác egy idióta, ilyet nem jelentünk ki.

2016. márc. 9. 18:49
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben 2x is meggondolnám, hogy kell-e ilyen pasi, aki előre közli velem, h jövőhéten már szexelni akar. Ez nagyon gáz szerintem.

Amúgy én kb 1,5 hónap után feküdtem le a barátommal, de akkor szűz voltam.

2016. márc. 9. 18:56
 14/30 anonim ***** válasza:
12%

Miért van az, hogy itt a válaszolók mindenbe belekötnek?

"Mi az hogy a srác bejelenti??"

Ha meg az lett volna a kérdés, hogy "mikor feküdjek le a barátommal?" azt irogatná itt mindenki, hogy "beszéld meg vele meg kérdezd meg tőle"...

Azt írta a kérdező, hogy a fiú szeretné, tehát valószínű nem kijelentette hogy "na, szopsz vagy repülsz"... gondolom beszélgettek róla.

Válaszolók nektek soha semmi nem jó

2016. márc. 9. 19:02
 15/30 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok, a srác 27. S eléggé fontosnak tartja a szexet, így ott is meg akar ismerni
2016. márc. 9. 19:12
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"fontosnak tartja a szexet, így ott is meg akar ismerni"

Fúúú, ez nem kapcsolatot akar, hanem dugni. Vagy egyszer, vagy többször, de ennyi.

Hajítsd ki gyorsan!

2016. márc. 9. 19:22
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy fontosnak tartja a szexet, de ez nem egy verseny, hisz mint mondtad, neked gyors ez a tempó. Hát mondd meg neki is! Csak nem hal bele, ha nem szexel 1-2 hét járás után.

Mellesleg ami a leggázabb, hogy ő ezt kijelenti, hogy jövőhéten szexel szeretne már. Lehet ezt másképp is a másik fél tudtára adni.

2016. márc. 9. 19:22
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legutolsó kapcsolatomban kb 1 hét után megtörtént, igaz 4x találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat valahogy jött magától. Szerintem ez a lényeg, nem az idő. Ha jónak érzitek mindketten úgy is jön magától :)

22N

2016. márc. 9. 19:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Az elsővel 4 nap, a másodikkal még aznap, a harmadikkal 2 nap. Nem volt egyikünk részéről sem elvárás, így alakult. Látszott rajtuk, hogy rá vannak hangolódva, és mit ad Isten én is. Úgy gondolom, ha ezt elvárásként támasztom jogosan lettem volna dobva. Ha nem akarsz nem mész bele, ha akarsz akkor igen. Azon viszont gondolkozz el, tartós kapcsolatot akarsz-e vagy csak kalandot. Ha az igényeitek nem metszik egymást, szerintem ne áltassátok se magatokat, se a másikat. 29/f
2016. márc. 9. 20:32
 20/30 Fish1 ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy kinél hogy volt, hanem az, hogy te ezt gyorsnak érzed. Mondd meg ezt neki, ha nem érti meg és továbbra is erőlködik, akkor nincs értelme az egésznek, mert önző. Ha idő előtt belemész, nem fogod jól érezni magadat, kényszernek fogod megélni.
2016. márc. 10. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!