Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csendesebb, visszahúzódó fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendesebb, visszahúzódó fiúk nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem leginkább a cicababás lányok jönnek be. Más kérdés, hogy tojnak rám, és emiatt nagyon szomorú vagyok. :( 22/F
2016. márc. 8. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
A csendesebb, visszahúhzódó lányok.
2016. márc. 8. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Változó, de általában nem az a mindenáron a középpontban akaró lenni nő.
2016. márc. 8. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Aki csendes és távolságtartó (annak ellenére hogy szép), értelmes, komoly (de meg lehet nevettetni), van tartása, de azért alapvetően vidám és kedves azzal aki odamegy hozzá.

Nála tuti hogy kezdeményeznék is. :)

2016. márc. 8. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
olyan mint te
2016. márc. 8. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Akik hasonlóan vannak, mint én. Egy bulizós csajjal nem jönnék össze, mert engem az nem érdekel. Fontos a közös érdeklődési kör, és hogy jól megtudjuk egymást érteni :)
2016. márc. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!