Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyi pénzt költötök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi pénzt költötök a barátotokra havonta átlagban és miket szoktatok venni neki?

Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 10:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-15ezer körül. Általában hamarabb kapok fizut nála, úgyhogy szoktam neki venni kaját, egyebet, hogy vihessen magával melóba, meg a közös programok felét én fizetem kb. Ezen felül ha épp nekem jut eszembe, hogy üljünk be étterembe valahova, akkor azt nyilván nem várom el, hogy ő fizesse, vagy néha viszek neki ajándékba egy csokit, egy üdítőt... ilyesmi. :)

Szerintem nagyjából ő is hasonlóan költ rám, randikat ő is ugyanúgy fizeti időnként (általában úgy szoktuk, hogyha pl. a belépőket X helyre én fizetem, akkor utána ő visz el ebédelni), hó végén kapok tőle pénzt, ha nekem már nincs.

Ha szülinap, névnap, egyéb van, az természetesen ezen felül megy. Azokra 5-10ezer körül költök, attól függően, mennyire vagyok eleresztve.

Nyaralás nyáron közös, az kb. egy 50-esre jön ki fejenként.

Nem élünk még együtt.

2016. márc. 7. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi még nem élünk együtt, átlagban a hétvégéket töltjük együtt, hol több időt, hol kevesebbet.

Kb. az esetek felében én állom a kaját (általános élelmiszerre gondolok itt elsősorban, mert étterembe ritkán járunk - az étterem többségét ő fizeti, de azt is, van amikor én). Emllett veszek neki apróságokat, pl. csokit, sütit, vagy ha vmiről mondja, hogy szüksége van rá, és eszembe jut, akkor azt (szemöldökcsipesztől a fogkeféig mindent, illetve néha antikváriumban könyvet, ha együtt vagyunk). A színház, mozi többségét is én fizetem mindkettőnknek. Ünnepekre mindig igyekszem nagyobb értékben (a lehetőségeimhez mérten) venni neki ajándékot, többek költök rá, mint bárkire ilyen téren (jobban meg is érdemli) - akkor is így volt, amikor még nem volt rendes fizetésem. Idén születésnapjára pl. fényképezőgépet kap, névnapjára egy normálisabb táskát, de kapott már antik könyvritkaságot, 64GB-s memóriakártyát, és ezek mellé ált. némi apróságot is (csoki, tea, mozi/színházjegy). Én ha szeretek vkit, akkor szeretem megajándékozni, és nem vagyok az az ember, aki egy szülinapot elintéz egy puszival meg egy tábla csokival.

(mindez kb. oda-vissza működik, és mivel ált. náluk vagyunk, én ott fogyasztom az áramot, tusfürdőt, sampont... talán én többet költök rá, de többet is keresek).

2016. márc. 7. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Amúgy ha nyaralni megyünk, akkor mindenki fizeti a saját részét és mindenki a saját költőpénzéből költ, kiv, étterem, mert azt felváltva.
2016. márc. 7. 13:29
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem túl sokat, mert ha elmegyünk valahová, még azt se nagyon szokta szeretni, ha a saját dolgaimat kifizetem, azt meg egyenesen elutasítja, hogy én őt meghívjam valamire egy étteremben, bárban, szórakozóhelyen, moziban stb (egyrészt neki ilyen felfogása van, hogy szereti elkényeztetni a nőjét, másrészt meg mindig azzal jön, hogy neki ez nem teher, mert van pénze). Akkor "költök rá", ha átjön, és főzök neki, vagy rendelek valami kaját, vagy ha tőlem indulunk bulizni, és akkor itt alapozunk előtte, borozunk, vagy ilyesmi, amikért nyilván én fizettem, de nem igazán olyan tárgyi dolgok. Olyan régóta nem vagyunk együtt, hogy alkalom lett volna tárgyi dolgot venni neki, majd a szülinapjára kap valamit, az nemsoká itt van úgyis.
2016. márc. 7. 14:16
 15/17 anonim ***** válasza:
én meg szoktam hívni kajálni, inni, moziba, ilyesmi. néha ha látok olyat amit szeretne, és megengedhetem magamnak, akkor megveszem neki. de nem nagyon akar semmit, csak olyat amit én nem tudok neki megvenni, meg ő se magának. :D de nem számoltam össze, hogy ez mennyi kb.
2016. márc. 7. 14:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Havi 10-15 ezret költök rá.

Ha boltba megyek mindig viszkek neki valami nasit, vagy ha meglátok valamit, aminek tudom, hogy örülne, akkor azt hozom el.

2016. márc. 7. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Pl mi ha etterembe megyunk mindig o fizet, a nagybevasarlas is altalaban az ove de van amikor beszallok, en spontan veszek neki dolgokat nem havi szinten.

Most pl vettem neki egy uj objektivet, de van hogy vesz nekem ruhat, en is neki. Ezt nem lehet havi szintre lebontani:-))

2016. márc. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!