Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi pénzt költötök a barátotokra havonta átlagban és miket szoktatok venni neki?
10-15ezer körül. Általában hamarabb kapok fizut nála, úgyhogy szoktam neki venni kaját, egyebet, hogy vihessen magával melóba, meg a közös programok felét én fizetem kb. Ezen felül ha épp nekem jut eszembe, hogy üljünk be étterembe valahova, akkor azt nyilván nem várom el, hogy ő fizesse, vagy néha viszek neki ajándékba egy csokit, egy üdítőt... ilyesmi. :)
Szerintem nagyjából ő is hasonlóan költ rám, randikat ő is ugyanúgy fizeti időnként (általában úgy szoktuk, hogyha pl. a belépőket X helyre én fizetem, akkor utána ő visz el ebédelni), hó végén kapok tőle pénzt, ha nekem már nincs.
Ha szülinap, névnap, egyéb van, az természetesen ezen felül megy. Azokra 5-10ezer körül költök, attól függően, mennyire vagyok eleresztve.
Nyaralás nyáron közös, az kb. egy 50-esre jön ki fejenként.
Nem élünk még együtt.
Mi még nem élünk együtt, átlagban a hétvégéket töltjük együtt, hol több időt, hol kevesebbet.
Kb. az esetek felében én állom a kaját (általános élelmiszerre gondolok itt elsősorban, mert étterembe ritkán járunk - az étterem többségét ő fizeti, de azt is, van amikor én). Emllett veszek neki apróságokat, pl. csokit, sütit, vagy ha vmiről mondja, hogy szüksége van rá, és eszembe jut, akkor azt (szemöldökcsipesztől a fogkeféig mindent, illetve néha antikváriumban könyvet, ha együtt vagyunk). A színház, mozi többségét is én fizetem mindkettőnknek. Ünnepekre mindig igyekszem nagyobb értékben (a lehetőségeimhez mérten) venni neki ajándékot, többek költök rá, mint bárkire ilyen téren (jobban meg is érdemli) - akkor is így volt, amikor még nem volt rendes fizetésem. Idén születésnapjára pl. fényképezőgépet kap, névnapjára egy normálisabb táskát, de kapott már antik könyvritkaságot, 64GB-s memóriakártyát, és ezek mellé ált. némi apróságot is (csoki, tea, mozi/színházjegy). Én ha szeretek vkit, akkor szeretem megajándékozni, és nem vagyok az az ember, aki egy szülinapot elintéz egy puszival meg egy tábla csokival.
(mindez kb. oda-vissza működik, és mivel ált. náluk vagyunk, én ott fogyasztom az áramot, tusfürdőt, sampont... talán én többet költök rá, de többet is keresek).
Havi 10-15 ezret költök rá.
Ha boltba megyek mindig viszkek neki valami nasit, vagy ha meglátok valamit, aminek tudom, hogy örülne, akkor azt hozom el.
Pl mi ha etterembe megyunk mindig o fizet, a nagybevasarlas is altalaban az ove de van amikor beszallok, en spontan veszek neki dolgokat nem havi szinten.
Most pl vettem neki egy uj objektivet, de van hogy vesz nekem ruhat, en is neki. Ezt nem lehet havi szintre lebontani:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!