Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Zavar ha szőrös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Zavar ha szőrös a pasid lába?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 22:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Van szexin szőrös láb :) uh az nagyon jóó :)
2010. júl. 7. 21:35
 32/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szeretsz valakit, akkor úgy fogadod el, ahogy van, pont azért szereted, aki, és nem akarsz változtatni rajta. Se kívül, se belül. Főleg nem úgy, ha ő nem akarja. Mégis mennyire szereted, ha ennyire meg akarod változtatni akarata ellenére?

Erre lehet az ellenkezőjét mondani, hogy ha szeret, akkor megváltozik, de nem pont azért szeretted meg, aki? Akkor miért kéne változnia? Ez a "ha szeret, akkor megváltozik" nem minden esetben jó indoklás. Akkor oké, ha mondjuk azt szeretnéd, hogy mondjon le egy káros szenvedélyéről, amivel mondjuk Neked és önmagának is árt (pl. dohányzás), és más dolog az, hogy neked szimplán nem tetszik rajta valami, és rá akarod kényszeríteni a változást.

Nálunk is kértünk egy- két dolgot a másiktól, pl a barátom kérte, hogy hagyjam hosszabbra nőni a körmöm, mert szerinte nőiesebb, én megtettem, nem voltam vele úgy, hogy nem akarom. Vagy én pl. kértem, hogy hagyja 1 centivel hosszabbra a haját, mert úgy jobban tetszik nekem, ezt Ő is megteszi. De pl. tisztában van vele, nekem hogy tetszik a szakálla, mégis néha akár az egészet leborotválja, mert neki úg jobban tetszik- nem bánt meg vele, ha nem olynara csinálja, amilyenre kértem, mert szeretem, és azt szeretném, ha Ő jól érezné magát a bőrében. Szóval csak akkor tesszük meg a másik kérését, ha nincs ellenünkre. Kérünk egymástól ilyesmit, de akkor is az a fontosabb, hogy a másik mit akar.

Sőt pl. az én barátom azt sem várja el tőlem, hogy ott lenn szőrtelenítsek, azért sem, mert nekem egyből begyullad, és fáj. Nem zavarta az elején sem, amikor még egyáltalán nem csináltam, csak a bikinivonalban, és ugyanúgy nyalt akkor is. Most is ha leszedem, rámszól, hogy ne csináljam, neki anélkül is tökéletes, mert nem akarja, hogy nekem fájjon.

Szerintem nem kéne ráerőltetned a barátodra olyasmit, amit Ő nem akar. Fogadd el olyannak, amilyen, és ne akarj rajta változtatni. Kérhetsz tőle, de hadd döntsön úgy, ahogy neki tetszik. (Ezzel most az előző 3 oldalra szerettem volna reagálni, a kérdésre "nem" a válaszom.)

2010. júl. 7. 21:39
 33/37 anonim ***** válasza:
Fel kéne nőni kérdező. Az én barátom elég szőrös, kivéve a hátán. sose kérném tőle, hogy szedje le, még akkor sem ha nem tetszene, DE nekem így tetszik. akik elvárják, hogy a pasijuk szőrtelenítse magát, pont arra nem alkalmasak, amiről egy érett párkapcsolat szól: egymás maximális elfogadása SZŐRÜSTÜL-BŐRÖSTÜL. ezen kéne elgondolkodni. én pl csak azért szedem le a szőrt alulról, mert NEKEM így tetszik, de a barátom sose várná el ezt külön. mi ezt már megbeszéltük.
2010. júl. 7. 21:45
 34/37 anonim ***** válasza:
Fel kéne nőni kérdező. Az én barátom elég szőrös, kivéve a hátán. sose kérném tőle, hogy szedje le, még akkor sem ha nem tetszene, DE nekem így tetszik. akik elvárják, hogy a pasijuk szőrtelenítse magát, pont arra nem alkalmasak, amiről egy érett párkapcsolat szól: egymás maximális elfogadása SZŐRöSTÜL-BŐRÖSTÜL. ezen kéne elgondolkodni. én pl csak azért szedem le a szőrt alulról, mert NEKEM így tetszik, de a barátom sose várná el ezt külön. mi ezt már megbeszéltük.
2010. júl. 7. 21:45
 35/37 anonim ***** válasza:
Bocs a dupla válaszért:)
2010. júl. 7. 21:46
 36/37 anonim válasza:
Lányok! Lehet, hogy ez egy evolúciós zsákutca, és nehéz beletörődni, de egy férfi szőrös. Ki kevésbé, ki nagyon. Ez van!
2010. aug. 13. 23:29
 37/37 anonim ***** válasza:
ez annyira hülyeség... mi az hogy zavar? pasi vagy az a dolgod hogy szőrös legyél... aki azt mondja h 1 pasi csupaszon jó az vagy leszbikus vagy ferdehajalmú...
2010. aug. 20. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!