Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt feszegetik hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt feszegetik hogy a nők a jól kereső férfiakat keresik miért nem tanultak?

Figyelt kérdés
Csak tanulàssal lehet fejlődni,és jó munkát keresni. Aki nem tanult, munkanélküli az mit vár?
2016. márc. 6. 10:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nálunk a főnökünknek is csak egy sima érettségije van, még is van egy jólmenő cége, mert voltja, család adott eleget ahhoz, hogy egy céget tudjon alapítani.

ÉS van egy elég bő, tág ismeretségi köre, segítségnél nélkül semmire sem jutott volna.

A másik meg, 7 haverommal végeztünk egyetemen, csak 2-en tudtak jó munkahelyen elhelyezkedni mert volt ismeretség. Anélkül ebben az országban halott vagy.

Külföldön lehet h befuthatsz karriert előrébb feljebb juthatsz a ranglétrán itt azonban nem. Egyedül

2016. márc. 6. 12:09
 12/21 anonim ***** válasza:

azért ne takarózzunk már azzal, hogy felesleges lenne tanulni, mert akkor is szarul keresel, ha nem vagy politikus meg a f*asztudja. :D

nyilván ha valami bölcsész vagy, akkor nem leszel milliomos, de bőven lehet olyan szakmákat választani, amikkel rohadt jól kereshetsz. pl elmész valami mérnöknek. persze mit tudom én, villamosmérnökit nehezebb elvégezni mint a szabad bölcsészetet... akkor meg már minek azt tanulni, igaz? semmittevéssel akar mindenki meggazdagodni. :D

azért nem tanulnak, mert lusták, nem tudnak tanulni, inkább mást húznak le azért, hogy ők ne tűnjenek olyan sz*arnak.

2016. márc. 6. 12:14
 13/21 anonim ***** válasza:

8: szép hivatás írónak, művésznek lenni, de jól megélni általában olyasmivel lehet, amivel valaki másnak gazdasági, pénzügyi hasznot szerzel, abban működsz közre. Mint ahogy te is pénzt akarsz keresni, ő is, így jól keresni akkor lehet, ha valakinek a gazdasági érdekeihez te magad járulsz hozzá.

Ergo olyasmit kell kínálni, amire van kereslet, kereslet meg arra van, amiből a vevőnek is haszna lesz.

2016. márc. 6. 12:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Jó régen voltak jó üzleti fogásaim, pl iskolatúrá 300%-os hasznonnal adtam el a kaját a többieknek, mert ők nem hoztak (egy bocicsokit - akkori ára 150 forint - 500ft-ért meg ilyenek :D) Haveroknak osztottam csak ingyen, a többieknek nem. Na jó csajoknak is, de az "befektetés" volt a jóindulat elnyerésére. Cukorkát is osztogattam - ha ma tenném dutyi járna, de 12 évesen az osztálytársaknak szabadott.

2016. márc. 6. 12:21
 15/21 MolotovPunk ***** válasza:
A villamosmérnöki az tényleg jó szakma,azzal lehet tényleg jól keresni.De ahhoz később jó helyet is kell találni.Viszont ismeretségi/baráti körömben van olyan,aki egyetemen tanult elég jól.Az illető mezőgazdasági suliban most végzett nem rég.Talált is munkahelyet elég hamar,de nem keres túlságosan jól.Havi 140-150 ezer körül keres.Kb kicsivel többet egy jó szakmunkásnál.Azért az manapság k_rva kevés pénz havi szinten és érdekes módon ő is azt tervezi,hogy 1-2 év múlva külföldre megy ki dolgozni jobb élet reményében.
2016. márc. 6. 12:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért vicc amit itt írtok. Kifogás kifogás hátán. Persze nem érdemes tanulni, mert nincs munka.Kifogás kifogás hátán. Realitás sem sok.Jaja persze külföld ahol te csak egy kis bevándorló leszel, és soknak fogod találni a munkát.
2016. márc. 6. 12:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék mi ez a magas ló amiről leugatsz... Általában az a leghangosabb mindig, akinek nem kellene.

2016. márc. 6. 12:35
 18/21 MolotovPunk ***** válasza:

Figyelj a másik dolog pont az,hogy nem mindenkinek van pénze tanulni.Azért a főiskola az egyetem egy halom pénz.Nem mindenki teheti meg azt,hogy ilyen helyekre megy tovább tanulni.Nekem anno a szakma dolgok mentek jobban,ezért végeztem szakmunkás suliban.

(Egyetem sosem érdekelt.)

Évek óta van melóhelyem és 100 fölött keresek.

Viszont elképzelhető,hogy én is külföldre fogok később kimenni dolgozni és élni.Elkezdem majd tanulni az angolt és ennyi.Szakmáim már vannak.Maximum még egy szakmát megtanulok.

2016. márc. 6. 12:38
 19/21 ~OnLány~ ***** válasza:

Mindenki külföldre megy már,de igaz is,ott sokkal jobban lehet keresni.

Habár az attól is függ,hogy mit tanultál és miben fogsz tudni elhelyezkedni,mert a legtöbb egyetemista is kimegy külfödre,aztán csomagolói munkát végeznek.

2016. márc. 6. 13:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Köze sincs a tanulásnak a keresethez. Magamon tapasztalom, hogy sokkal többet tanultam az egyetemen, mint amilyen fizuért tolom mostanság. Nem büfészak! A kapcsolatrendszeren múlik minden. Mennyire vagy seggnyaló, attól függ, milyen állást kapsz. Akinek nincsenek kapcsolatai, az lehet Einstein, akkor sem lesz pénzeszsák.
2016. márc. 6. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!