Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha muszáj választani a kettő közül, inkább nagyon vékony, vagy kövér legyen egy nő? (KÉP)
Most nincs szó belsőről, csak annyi, ha muszáj választani, akkor inkább melyik?
1. [link]
2. [link]
kérlek írjáok meg a korotokat is :)
Szerintem mindkettő átlagos, se nem sovány, se nem kövér.
Ha mondjuk 160 centi magasak, akkor az első lehet 46 kiló, a második 62.
Vannak ennél soványabb és kövérebb nők is.
Én a vékonyat választanám, részben azért, mert én is vékony férfi vagyok, és talán jobban illene hozzám. Érdekesen néznék ki a 2. nő mellett.
Egyébként a kérdésben van egy agyficam: hogyhogy milyen LEGYEN egy nő???! Minden nő olyan, amilyen, nem LESZ ilyen vagy olyan a teste bemondásra vagy homlokráncolásra.
Nyilván azt akartad kérdezni, melyiket VÁLASZTANÁNK a kettő közül.
A soványabbat (de nem sovány). Nem lenne praktikus, ha a másik felem is majd annyit nyom, mint én. És jobban is tetszik a karcsú alkat.
26/F
Köszönöm, akinek sikerült értelmes választ adnia :)
Természetesen nem csak ez a két alak létezik, és persze az arc nagyon számít, de ha alakra muszáj választani... azért durva mennyi embernek nem sikerült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!