Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy én így reagáltam ösztönösen a babaruhákra a párom meg nem?
A férfiakban az apai ösztön a gyerek születése után jön.. A nőknek meg már akár évekkel korábban is ciripel a méhük egy-egy baba, vagy akár babaruha láttán. :)
Én is olvadozok a kis bodyktól, a páromat totál hidegen hagyja. Ettől függetlenül az unokahúgaimért oda-vissza van
Nincsenek olyanok, hogy apai ösztönök. Vagyis vannak, de az kimerül a család óvásában és védelmezésében.
Egyetlen férfi sem fogja összeélvezni magát néhány babaruha láttán, ez a nők szokása.
Az anyukám húgának most született kislánya,nagyon jó érzés kézbe venni és gügyögni neki.
Mindig mesélem a barátomnak,hogy milyen jó érzés,milyen jó lesz,ha nekünk is lesz kisbabánk,vagy hogy milyen jó érzés kézbe venni és elaltatni. Csak mosolyog vagy felnevet egyet. Nem nagy reakciót vált ki belőle sem.
Szerintem a lányok jobban elérzékenyülnek,mint a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!