Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye bármikor találok olyan férfit magamnak, aki sem szülinapomra, sem karácsonyra, sem pedig valentin napra nem lep meg egy kis aprósággal sem?!
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 19:56
11/17 anonim válasza:
De hangosan tetszik bégetni, Birka úr! Csínján az ajándékozósdival, mert ha hozzászokik többé nincs határ. Minden szart meg KELL venni. 5 szekrény ruha, 6 fiók bizsu szemét, mindenféle egyéb szirszarok.
12/17 anonim válasza:
Gyanús ez a kérdés.
Kissé provokatívnak érzem,vagy tán éppen egy ilyen gyökeret fogtál ki Kérdező!?
13/17 anonim válasza:
Igen, én is úgy gondolom, hogy a kérdező egy ilyen gyökérbe botlott, és most azon gondolkodik, mit veszíthet ha kidobja...semmit, mert ilyen parasztot bárhol-bármikor talál.
14/17 A kérdező kommentje:
13as így van! De nem ez a legnagyobb problémám vele amúgy, csak ilyenkor az ilyen apróságok is előjönnek.
2016. márc. 2. 21:53
15/17 anonim válasza:
Akkor ráhibáztunk....Kérdező,keveset tudunk az emberről, de annyi hal van a tengerben...nem szabad leragadni egy rossz kapcsolatban.
16/17 Sunshinedoll válasza:
Biztosan találsz ilyesmit, de legyenek már nagyobb igényeid :D
17/17 anonim válasza:
Szerintem ezek igenis problémák, és ha nem is ez a legnagyobb baj vele, akkor ne habozz...ilyet tényleg találsz bárhol-bármikor, tehát lapát! Ennél csak jobb jöhet, hidd el.
Szerintem minden nőnek szüksége van apró figyelmességre, ha megkapja, akkor az kölcsönössé válik..ha nem, akkor azt gondolom egyenjogúság ide vagy oda, ne a nő teperjen!
13-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!