Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás csajok, írnátok a nimfomániátokról?
Tehát az érdekel hogy gogy nyílvánul ez meg bennetek?
Egésznap cak a rúdra gondoltok?
Vagy minden pasi láttán benedvesedik?
Esetleg van neki valamilyen %-os aránya, vagy olyan mint a hangulatingadozás?
Igazábol mi csak viccelünk ezzel, mert amugy elég ha rám mosolyog, esküszöm elázok. :/ Hozzámér, ugyanez, és szeretek neki örömet okozni mindehogyan. :D Sőt néha esküszöm jobban élvezem, mint ő :D Ha velem van, akkor hát igen, elég sokszor fordulnak meg a fejembe "érdekes" vagy inkább perverz gondolatok. :D Megis szoktam valósitani. :D De sztem ez nem nimfo annyira, max nagyon kivánom :D
17L
18:35-nek:Te is nimfó vagy? Vagy csak sokat olvastál róla? Nem tud kielégülni, ez kétféle módon értelmezhető:
1; Nem élvezi a szexet
2;Van orgazmusa, de kielégítetlen marad
Nekem van orgazmusom és jó partnerrel élvezem a szexet.DE a lelki kielégületlenség mindig megmarad.Ezt hajszolom.
17:27 és 17:41 voltam 26n
Bizony gyakran helytelenül használjuk ezt a kifejezést. A nimfománia egy betegség. Azokra a nőkre jellemző,akik hajszolják a szexuális élvezetet,de soha nem tudják elérni és ezért egyre többet és többet akarnak próbálkozni.A vége egy teljes összeomlás,depresszió,ami megint csak ugye betegség.Tehát nem egy pozitív dologról beszélünk.
Viszont sztem Te a szexmániára gondolsz. Én azt hiszem az vagyok :P Napközben rengeteget gondolok a szexre és gyakran a gondolataimmal felizgatom magam.Éjszaka az esetek 90%-ban vmi szexuális témát álmodok.Minden egyes találkozásunkkor szexelünk a párommal,gyakran 2-3-4x is és egyszerűen imádom,hatalmas orgazmusaim vannak.Ha 2-3 napig nincs szex,akkor szükségem van a maszturbációra.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!