Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja egy férfi, hogy barátjának tart, de akkor miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
egy férfival elkezdtem kavarni,ráadásul vonzódok hozzá,ő lenne nekem az első...ezt megtudta ez a bizonyos barátom... kiakadt.. osztotta az észt,hogy nem tehetem meg vele elsőként.. mert ha megteszem akkor nem fog többé beszélni velem.. el is köszönhetünk egymástól.. ha csak barátjának tart akkor miért foglalkozik ezzel a dologgal ennyire?2016. febr. 29. 17:26
1/2 anonim válasza:
Vagy ismeri a férfit és sejti, hogy csak kihasználna és/vagy titokban szerelmes beléd és rád vágyakozik.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is lehet, hogy téged akar és nem bírná elviselni, hogy mással vagy (boldog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!