Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám rendbe? Vagy hagyjam megnyugodni?
Péntek este összevesztünk a barátnőmmel.
Röviden: 3 éve cigizik, ami magában nem is lenne akkora problema, de emellet asztmás is és a hülye cigi csak ront rajta. Egyfolytában köhög, éjszakánként fullad, de ettől függetlenül is napi 1 dobozzal szív. Ezen vesztünk össze, próbáltam meggyőzni. Ő teljesen bepipult, káromkodott. Erre én a fejéhez vágtam, hogy egy ekkora f***fej ruszki mint ő (amúgy orosz) sosem fog rám hallgatni.
Mostanra sokat gondolkoztam és rájöttem, hogy hibáztam, de szóba sem áll velem. Hívogassam addig amíg nem veszi fel vagy inkább hagyjam egy kicsit?
19/f
Gondolom ö sem sokkal idősebb nálad. Sztem jol tetted, kimondtad amit gondolsz! Most hagyd lenyugodni...de ne add fel!
Én láttam anyukámat "tönkremenni" a cigi kv ital miatt :(
Senkire nem hallgat...nem érti meg h tönkreteszi magát.
Sok veleszületett egészségügyi problémáját fokozták ezek a szerrk.
Ezt kéne a barátnőddel megértetni. Nyugodt hangnemben.
A történtek óta még mindig nem veszi fel a telefont, nem hajlandó velem szóba állni...
Szerintetek ennyi volt és el kell fogadnom, hogy elcsesztem? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!