Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év felett eldönthetem én, hogy meg akarom-e kapni a méhnyakrák elleni védőoltást?
Nyilvánvaló hogy erőszakkal nem fognak beoltani,de oltasd be magad ha van rá lehetőséged.
Tíz évvel ezelőtt egy kedves ismerősömet veszítettük el ebben a betegségben,25 éves gyönyörű lány volt fél évvel a házasságkötése után...
Oltasd be magad!
*Sajnos sok szülő nem..
előző voltam
Szüleid olvassák el ezt aztán döntsék el,hogy beadják-e az oltást.Jó tényleg nem minden emberen jön ki,de megvan rá az esély.Ezek akik beadatták se tudták,hogy pl lefog bénúlni...Szerintem ne adasd be...Nekem se engedik a szüleim:)
sztem mondhatod nyugodtan h te nemsteretnéd az oltást. és majd utána írj ide, h mit válaszoltak erre a szüleid. addig amíg nemtudjuk h ereagálnak addig nemnagyon tudunk segíteni.
eddigis megvoltak a nők méhnyakrák elleni oltás nélkül, ezután is meglesznek. ráadásul rendszeres szűrővizsgálattal teljesen megelőzhető, vagy idejében kezelhető.
a másik h az oltás csak igen kevés válfaja ellen véd, és még így sem 100% h nem kapod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!