Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapból szerintem totál értelmetlen a kép. Minek mennek kommersz szórakozóhelyekre, ráadásul idősek közé, amikor otthon szaggathatnák a lepedőt?
Ez nem egy igaz párkapcsolat, egy érzelmi hiány pótlása, hamar vége lesz szerintem
Az égvilágon semmit nem sugall. Táncolnak, a nő mosolyog (mondott neki valamit a pasi, vagy meglátott valami vicceset, vagy egyszerűen csak alapból jó a kedve, lehet, hogy picit ivott is). Gondolom, egy esküvőn készült a kép...
A pasi feje meg nem látszik, úgyhogy róla nem lehet semmilyen következtetést levonni.
Szerintem ebből a képből még azt sem lehet megállapítani, hogy párról van-e szó, vagy csak ismerősök, akik táncoltak egyet.
Aki meg egyetlen elkapott pillanatból akarja megállapítani, hogy egy pár boldog-e, az semmit nem tud a párkapcsolatokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!