Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos elhagyott vagyok?!
Figyelt kérdés
Szó szerint :D valaki beszélne velem Mielőtt teljesen becsavarodok ? :D 21\f2016. febr. 25. 18:42
1/7 anonim válasza:
Én már becsavarodtam, sokszor csak az órát nézem, aztán egyszer csak eljön a reggel, az ebéd, az este, az alvás és tik tak tik tak, így megy tovább, aztán azt vettem észre, hogy 10 év elrepült az életemből a semmire eltelt 10 kib**aszott évem!!!!!!! 10 évet b**asztam el! visszamennék az időben ha lehet.
Amúgy most oda jutottam, hogy 6 hónapja kb. házhoz járok fullos házik**úrvákhoz. Elég jók :)
3/7 anonim válasza:
Én már nem sokáig bírom, ha nem történik valami csoda hamarosan, tuti megölöm magam.
4/7 anonim válasza:
Én egy csoda vagyok nem látod ??:D L
5/7 anonim válasza:
Ha megiszok egy üveg tequilát akkor mindenki egy csoda lesz :)
6/7 anonim válasza:
Én már túl vagyok ezen, már inkább harag van bennem, egy ideig voltam magányos, most már inkább dühös, most inkább idegesít minden és mindenki. Szőrnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!