Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk/lanyok ha exeteket mas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/lanyok ha exeteket mas csajjal/pasival latjatok feltekenyek vagytok?

Figyelt kérdés
(persze ha vannak meg gyenged erzelmek egymas irant)Akkor is feltekenyek vagytok,ha az illeto(akivel az ex jar) nem annyira szep mint te!?
2010. márc. 31. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szentem az roszabb ha egy csunáybb miatt hagy el

akkor nemcsaka lelkem törik össze de az egom is

2010. márc. 31. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ha az accountom ellopná valaki..:( nagyon féltékeny lennék
2010. márc. 31. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nézd, a féltékenység később múlik el, mint a szerelem, szóval normális, ha egy ideig így érzel. Amikor kiléptem a legelső párkapcsolatomból, már nem voltak érzelmek egyikünk részéről sem, mégis a sírógörcs kerülgetett, amikor másikkal láttam, ma már kitűnő barátságban vagyok a jelenlegi párjával is, és eszembe sem jut, hogy valaha az ő párja az enyém volt.
2010. márc. 31. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én örülök, hogy boldog. Ha velem nem tud az lenni, akkor legyen mással.

22l

2010. márc. 31. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!