Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyire sokan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják ennyire sokan a melegeket?

Figyelt kérdés

Rendben van, aki mutogatja magát, felvonul, stb, megértem, hogy kivívja magával szemben az ellenszenvet, de aki normálisan éli életét, csak esténként azonos neművel bújik ágyba a NÉGY FAL KÖZÖTT, azokat miért kell a nagy általánosságba belevenni.

(Előre megköszönöm a következő válaszokat, mellyel ne is fáradjanak: Terhes vagy. Búza vagy... stb.)

2010. márc. 31. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem a melegeket, több csaj marad nekem ;P
2010. márc. 31. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel semmi baj sincs, mert senkit nem érdekel, hogy ki kivel bújik ágyba. Ez a magánügye. Ez a felvállalás, meg megint marhaság, ki a franc kérdezte? Minek felvállalni??? Miért nem jó ahogyan te is mondod a négy fal között? Ki kíváncsi rá, hogy ő meleg-e? Mert én nagyon nem és ez vált ki ellenszenvet, hogy egy alapvetően abnormális dologról elvárja, hogy elfogadják, de ezt olyan módon adagolja, ami hát gusztustalan, hivalkodó. A normálisakkal senkinek nincs semmi baja, tehát akiket te is mondtál, ezeket sosem piszkálták, és nem is fogják.
2010. márc. 31. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

"Ez a felvállalás, meg megint marhaság, ki a franc kérdezte? Minek felvállalni??? Miért nem jó ahogyan te is mondod a négy fal között? Ki kíváncsi rá, hogy ő meleg-e?"

Fel kell vállalni, hogy ne keljen titkolózni egy egész életen át. Nehéz úgy élni a mindennapokat, hogy színészkedni kell, és hazudni a környezetednek. Nagyon kevesen tudják ezt átérezni azok, akik nem érintettek a dologban. A felvállalás nem a szexualitást jelenti, hanem az indentitást. El tudja azt képzelni valaki, hogy egész életében szerepet keljen játszani, ami nem ő maga? Ha kérdéseket szegeznek egy meleg férfinak.

-Miért nem csajozol?

-Impotens vagy?

-Félsz a lányoktól?

-Miért nem nősülsz már? stb.

Azok a melegek akik nem vállalják fel, naponta szembesülnek ilyen és hasonló kérdésekkel. Lesütött fejjel próbálnak hazudozni össze-vissza, ami nagyon kellemetlen tud lenni. Ha egy társaságban elkezdik szidni a melegeket, és ezt az érintettnek végig kell hallgatni, esetleg még asszisztálni is, hogy ne legyen gyanús. Nem beszélve a nyomulós csajokról, akiket szintén nem lehet azzal elutasítani, hogy bocsi de a fiúkat szeretem. Érthető?

A négy fal amiről ti beszéltek jogos, de az csak a szexualitásra vonatkozik. Azt senki ne élje nyilvánosan! A felvállalás a mindennapok könnyebbé tételét segítené.

2010. márc. 31. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha valaki rákérdez, és elmondod neki, hogy meleg vagy, nem azt jelenti, hogy felvállaltad, de manapság gyakorlatilag híresztelik, hogy "meleg vagyok fogadjatok el", meg nyilvánosan mutogatják a meleg partnerüket és undorító dolgokat művelnek az utcán. Szóval ha én valakitől nem kérdezem meg, hogy meleg-e mégis elmondja, vagy mégis tudok róla, mert kinyilvánította, akkor joggal mondhatom, hogy nagyon nem vagyok rá kíváncsi, mert tényleg, kit érdekel??? Mégis tudsz róla, mert ez akkora hír és eljátsszák, hogy őket mindenki utálja, kiközösíti stb. Hát az tény, hogy normálistól eltérőként fogják mindig kezelni, de szerintem ez természetes, de nem jelenti, hogy kiközösítik stb, ellenben az ilyen kinyilvánítósokat sosem fogják úgy kezelni, mint azokat, akik nem hangoztatják. Nem kell szerepet játszani, csak úgy viselkedni, ahogyan az minden embertől elvárható, én sem nyilvánítottam ki soha, hogy heteroszexuális vagyok, ha valaki rákérdez megmondom, ha nem, akkor miért mondanám?
2010. márc. 31. 21:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja az meg, hogy valaki a melegeket szidja az ő dolga. Nem kötelező tolerálnia senkinek, de ha normálisan viselkedik, akkor elvből tolerálni fogják, mert rendes ember nem akarják megbántani, de attól, hogy ő meleg, ne akarja befolyásolni a társaságot, ha nem ért egyet a kritikával mondja meg, de említettem, az ilyeneket sosem szokták szidni, mert a normálisan viselkedő melegekkel senkinek semmi problémája.
2010. márc. 31. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
A meleg "társadalom" nem a felvonulókból áll csupán. Sokkal többen vannak. Minden közösségben léteznek extrovertált emberek, akik semmilyen körülmények között nem férnek a bőrükbe. Az átlag meleg nem ilyen. Akkor mégis miért tartja legtöbb meleg titokban az identitását? Miért szenved egész életében, sokszor becsapva saját magát. Megmondjam? Igenis az előítéletek miatt. Sokan nősülnek meg, családot alapítanak, mert nem merik felvállalni másságukat. Ez a család aztán idővel széthullik. Nem nagyon értettél meg az előbb, innentől kezdve igazából fölösleges is. Gondolj bele, ha valami Téged nyomaszt, nem hagy nyugodni, milyen jó azt kiadni magadból. Így vannak ezzel a melegek egy része is. A meleg büszkeség nem azt jelenti, hogy a szexuális identitásukta büszkék. Sokkal inkább meg könnyebülést jelent és azt, hogy teljes életet akarnak élni, nem törődni mások véleményével, és ezt büszkén felvállalni.
2010. márc. 31. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Nézd, teljes életet lehet élni anélkül is, hogy örökké nyomasztaná. Nem hinném, hogy folyamatosan azt kellene hallgatnia, hogy "Fúúúj", mivel azért ez nem minden napos beszédtéma így nem is szembesül vele, és agglegényből is ezer meg egy van, ma már a házasság sem divat, így egyáltalán nem lóg ki a sorból. Tökéletesen értettem, amit mondták, csak épp egyet nem értek vele. Élhet teljes életet a párjával anélkül, hogy a homlokára írná, hogy meleg, még titkolóznia sem kell, ha rákérdeznek elmondja és kész. Ok nélkül előítélet sincs, és a normális melegnél valószínű rá sem fognak kérdezni, mert nem zavarja őket, mivel nem hivalkodik, nem akarja behálózni a heteroszexuális embereket (ez is nagy divat lett), na az ilyenekkel szemben persze, hogy előítéletesek, ki ne lenne az? Egyszerűen nem kell úgy viselkedni, hogy okot adjanak a gyűlölködésre és akkor nincs is. Láttam már rá példát, tehát ez nem csak elméletben létezik, nekik sikerült, másnak nem?? Vicces...a meleg büszkeséget pedig hagyjuk, mert ettől a kifejezéstől megfájdul a fejem. Talán ha nem ez lenne a jelentése adhattak volna egy normális nevet a dolognak, mert ebből mit szűr le az ember? Nincs mire büszkének lenni, és való igaz, tényleg nincs.
2010. márc. 31. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a felvállalás, meg megint marhaság, ki a franc kérdezte? Minek felvállalni???"

Ha a sztárokra érted: mert a média egy szörnyeteg. Mindig a nyomukban van, azt lesi, kivel vannak és nyilván feltűnik az is, ha nem látják senkivel, legalábbis nővel nem. Aztán jönnek a találgatások, stb... Aztán megelégeli és tiszta vízet önt a pohárba... Lásd: Ricky Martin. Na, pl ő nem kérkedett ezzel vagy ilyesmi, sőt, évek óta nyúzták a kérdéssel, és nem nyilatkozott vagy tagadta. Pontosan azért, amit Te is mondasz: mi a f*sz közük van ehhez másoknak?

De most kimondta, abban a reményben, hogy békénhagyják, hisz nem kell tovább totózni...

A sztárok meg még azért is vállalhatják fel magukat, mert ezzel segítik az egyszerű melegek elfogadását. Hisz ha XY szereti George Michaelt, aki meleg, akkor nem lesz baja a szomszéd Jancsival, ha megtudja róla, hogy ő is a fiúkat szereti.

Ha többet hallani a tvben melegekről, nem lesz akkora szenzáció a dolog. Persze a homofóbok már akkor jajgatnak, ha véletlenül elhangzik a meleg szó a tv-ben, már ez is túlzás meg szerintük emiatt tele van vele a tv... Közben meg aki nem utálja, hanem hagyja őket élni (ami nem azt jelenti, hogy imádja őket, vagy hogy ő az, hanem közömbösen van irántuk), annak fel sem tűnik, hol hall meleg témával kapcsolatban valamit.

Szóval azzal, hogy a média többet foglalkozik velük, az azért van, hogy beleépüljön a köztudatba, ne legyen szenzáció.

Ha pedig civil emberekre érted a felvállalást: ők nem igen szokták terjeszteni. Nem állnak ki egy kocsma közepére ezt üvöltözve, hacsak nem hiányzik nekik a verés vagy a szitok.

Legfeljebb olyannak mondják el, aki közel áll hozzájuk, család, barátok. Az, hogy valamelyik barátnak f*sik a szája, és a bizalmas úgy hálálja meg, hogy fűnek-fának terjeszti, így eljut hozzád is, hogy XY meleg, az nem ugyanazt jelenti, hogy az illető ezzel kérkedik...

2010. ápr. 9. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!