Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha kiderülne, hogy akivel ismerkedsz, akár párkapcsolat céljából, rokonod?
Még a kapcsolatunk elején, amikor szóba került a gyerekkorunk meg a családjaink, elért az a pillanat, amikor levert minket a víz. Mert az én anyám meg a párom szülei ugyanonnan származnak és mind viszonylag kiterjedt rokonsággal rendelkeznek. Aztán jobban megvizsgáltuk, kinek ki a kicsodája és megkönnyebbültünk, mert még távolról sem vagyunk rokonok.
Nem tudom, mit csináltunk volna, ha kiderül, hogy közelebbi rokonok vagyunk. Ha harmadfokon vagy annál távolabb, az szerintem nem zavart volna, az annál közelebbi igen.
meglepődnek ...
mert h kicsi a család és akkor kiderülne h valaki félre ment :-)
Hát, ha vérrokonom, pl másodunokatestvér, az vicces lenne és utánajárnánk, hogy mivel jár egy ilyen házasság.
De ha csak szegről-végröl rokon, akkor nem zavartatnám magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!