Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy hónapja tarta a párkapcsolaton. Barátnőmnek most lesz a szülinapja. Túlzás 60 ezer forintos ajándékot venni?
Maximum 30.000 Ft-ig mennek el.
Ez nagyon a maximum.
Amugy mit akarnal neki venni?
Nem.
4 hónap után adj inkább valami egyszerübbet. Egy csokor virág és egy szebb MAC-Clinique rúzs vagy egy vacsora egy jobb étterembe.
Én a 10-15 ezer forintos értékhatárt javaslom.
Ennyiért kapsz már egy szép karkötöt az orexben is. Ha hordja mindig te fogsz eszébe jutni.
Mit akarsz ennyiért vásárolni neki? Nálad a fő gond hogy nem annyit keresel/nem annyiból gazdálkodsz hogy "ne érezd meg" ezt az ajándékot. Ha havi fél millió lenne a fizetésed akkor azt mondom rendben van adjad ha szeretnéd. De ha egy kávén és a bérleten kell spórolni akkor már túlzás. Gondolj bele, megtenné ugyan ezt érted? Persze ha nagyon jó anyagi körülményei vannak nem fog számítani neki a 60 ezres ajándék de nem is fogja megbecsülni annyira mint amekkora áldozatot hoztál azért hogy megvásárold.
Túlzás. Önmagában árként is sok egy ajándékra (főleg ilyen fiatal kapcsolatnál), de hogy egyébként sanyargatni kell magad hozzá, úgy még inkább. A férjem nem vesz nekem ennyiért ajándékot, pedig félmilliónál jelentősen többet keres havonta, nem érezné meg a költségvetés különösebben. Nemhogy négy hónapos kapcsolatnál, hogy enni ne tudj rendesen... Ugyan már, ennyit azért egy nő sem ér :D
Max akkor tudom elképzelni egyébként, ha azt mondod, hogy ennyi a költségvetésed, most ezt a hiperszuperjó ajándékot kapja (nem tudom, mi lehet egyébként, csak tippre mondom), most elmentek egy távoli ország nagyvárosába, ahol fellép a kedvenc együttese, de akkor ez egyszerre szülinap és karácsony és névnap és minden a következő évre.
Latom megjelentek a sokat koltekezo emberek.
Orvendek, hogy egy nonek, az elso pillanatban, odadnanak a legujabb iPhone-t, gyemanboritassal es gyenant tokkal, de nem hinnem, hogy ez lenne az altalanos.
4 honap meg friss egy kapcsolatban es 60.000 Ft sok osszeg - ilxenkor. Persze evekkel kesobb, meg tobbet is lehet (vagy erdemes) kolteni, de most a nagyon maximum a 30.000 Ft.
Azert hozzateszem, hogy en, megkerdeznem tole, mire vagyik. Nehogy csalodas legyen az ajandek.
(Van egy olyan sejtesem, hogy a 60.000 Ft koruli osszeget, sokkalni fogja).
Szerintem túlzás?
Mégis mit akarsz bizonyítani ezzel?
4 hónap után bőven elég ha 10ezret ráköltesz.
Mondjuk nem tudom milyen az anyagi helyzeted, de akkor is, több év járás után meg majd 600 ezerért veszel neki ajándékot?
Hát mi jóval több ideje vagyunk már együtt, de ha a barátomtól ilyen ajándékot kapnék, rettentő kényelmetlenül érezném magam, mert tudom, hogy egyetemista és csak lemondások árán engedhette ezt meg magának. Valószínűleg el sem fogadnám.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!