Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen vesztetted el?
még szűz vagyok s egyelőre nem is szándékozom elveszíteni.
16/L
A kezemmel 10 évesen, lánnyal 14 évesen.
Azt te érzed mikor érdemes elveszteni, minden esetre nem verseny ha úgy érzed itt az idő tedd meg ! 26F
Életem legszörnyűbb élménye,mikor 4évesen elvesztettem,jött a gonosz ballon kabátos bácsi(mert ugyebár esett az eső) és én csak úgy néztem rá és a copfjaim csak áztak és áztak, ő hirtelen felkapott szorosan magához ölelt elkezdett rohanni,és csak szorított és szorított aztán egy hirtelen mozdulattal nagy köpenye alá burkolt és nem vette figyelembe,azt hogy Rupert a macim a játszótéren maradt,mert elejtettem ésés hiába sírtam hiába könyörögtem nem mentünk vissza,otthon kiderült hogy a gonosz pokolfajzat az apám volt,de Rupertet hagyta a játszótéren,ahol a gonosz majom a szekrényből darabokra szaggatta aztán valamilyen gonosz elsős ellopta reggel:( Így én 4évesen vesztettem el a legjobb barátomat:(
HOgy szerintem hány évesen érdemes elveszteni?SOHA SOHA.Ne hagyd magad,ha esik az eső markold erősen és FUSSSSS!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!