Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám ki a barátnőmet?
Figyelt kérdés
4 évvel ezelőtt ismertem meg a barátnőmet. 2 éve szerencsére mindkettőnknek van állása, azóta albérletbe költöztünk. Azt vettem észre már jó másfél éve, hogy nem hajlandó beszállni a háztartás fenntartásába, az ezzel kapcsolatos tennivalókba, ill. a költségekbe. Állandóan csak saját magának vásárol szinte teljesen felesleges dolgokat, van úgy, hogy kétnaponta vesz magának ilyen 10000 forintos farmerokat meg minden hét végén több ezer ft-ot hagy ott a fodrásznál mert minden héten másféle frizurát készíttet. Továbbá mindenütt égve hagyja a villanyt, a fűtést is nagyon felcsavarja, volt már a szobánkban 29 fokos meleg is. Természetesen azzal érvel, hogy ő igenis megdolgozik a pénzéért, neki ez ilyen alapon jár. Viszont az igazság az, hogy eddig is minden számlát én fizettem, minden kaját, élelmiszert én vettem meg, én főztem-sütöttem meg, a mosogatást is én végzem. Egyszerűen nem hajlandó semmilyen házimunkába beszállni. Fél éve közöltem vele, hogy nem szeretnék már vele együtt élni, mert ez így nem folytatható, mert amit ő csinál az kész pazarlás. Volt már olyan is, hogy egy táskába összepakoltam az összes holmiját, majd azt mondtam neki, hogy mehetsz amerre látsz, de egyszerűen nem bírok tőle megszabadulni. Mit csináljak ebben a helyzetben? Lassan már én nem fogom bírni idegileg ezt az életet!
Lépj le. A nyugalmad meg fog érni enyit, higgy nekem.
2016. febr. 20. 13:54
12/21 anonim válasza:
Valaki már írta, mondd neki, hogy úgy költekezzen, hogy hétfőn hívod a tulajt, hogy márciustól te csak pl a gázt és vizet fizeted, közös ktg, áram meg ami van még, azt majd tőle fogja kérni a tulaj. Ne vegyél otthonra semmi, de semmi kaját, étkezz melóhelyen ha egy mód van rá. Kicsit költséges/kényelmetlen lesz, de hidd el, rövidtávon le fog lépni, ha megszűnik a kényelem/ingyen kaja.
2016. febr. 20. 14:25
13/21 anonim válasza:
Költözés vagy tedd ki a szűrét.
Az a baj, hogy ha már most ennyi probléma van, akkor mi lesz később, ha összeházasodtok, vagy gyereket vállaltok? Így, hogy ő ilyen szinten szarik a másikra, nem érdemes folytatni ezt a kapcsolatot.
2016. febr. 20. 16:37
14/21 A kérdező kommentje:
Nem kívánok vele megházasodni, azt még véletlenül sem akarom, hogy gyereket szüljön nekem. Már korábban ki akartam volna rakni, de egyszerűen visszajön és élősködik rajtam minden hónapban az utolsó filléremig.
2016. febr. 20. 17:17
15/21 anonim válasza:
Jó nagy papucs vagy, de ez kizárólag csak a te hibád. Nehogy már fel kelljen adni a kényelmes albérletet, inkább ülsz a meleg szarban... Ráadásul úgy beszélsz erről a nőről - akármilyen is -, mint valami kutyáról. A te barátnőd volt évekig, te választottad magadnak. Ha nem oké, akkor meg ki lehet szállni békében.
2016. febr. 21. 07:52
16/21 anonim válasza:
Mondd neki, hogy beleszerettél valakibe és oda fog költözni :D
2016. febr. 21. 08:06
17/21 anonim válasza:
Na már most. Azt nem írtad hogy te költöttél a lakásra a rezsin kivűl. Ha ez így van és régóta ott laksz akkor tedd ki a csajt. Be van oda jelentkezve? Mert akkor nem lesz egyszerű. De nincs más lehetőség ha te nem akarsz elmenni. Össze pakolod a cuccát,kiteszed a lakás elé,és zárat cserélsz. Amúgy meg mi az hogy mindig vissza megy? Azért megy vissza mert te engeded. Első perctől te hagytál rá mindent akkor nem értem mit hőbörögsz már bocsi. Van itt több lehetőség,neked kell lépni. És igen. Azért beszélj róla normálisan hiszen egykor szeretted. Az pedig nem csak az ő hibája ha olyan lett amilyen. Nem???
2016. febr. 21. 10:11
18/21 anonim válasza:
JÉZUSOM!!!
Ez a nő... de mindegyis! Legyél már FÉRFI!!!
Ezt nő léttemre írom. De nem hiszem el, hogy nem lehet valakivel szakítani, mi az hogy vissza jön? Nem bumeráng, meg nem kutya.( bár úgy beszélsz róla) Szépen mondd meg neki, hogy részedről vége, nem szereted, és nem szeretnéd vele tovább folytatni ezt a "kapcsolatot", és szeretnéd ha minél hamarabb fogná a cumóját, és lelépne, mert te itt a gyakori kérdéseken kaptál egy kis "segítséget" és ha nem megy el kihajigálod a cuccát vele együtt. Megmondod, hogy az élősködésből eleged van, és keressen magának egy pénzes pasast, aki ezt tolerálja, mert te már nem tudod. És ennyi.
Légy férfi, és ne picsogj.
2016. febr. 22. 22:07
19/21 anonim válasza:
17 es vagyok. 18 as igazad van.olyan nincs hogy nem akar elmenni meg vissza jön. Ki kell tenni és éljen ahogy akar. Az ilyen nem is nő aki így viselkedik nő létemre írom. Ez egy élősködő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!