Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el valakit, aki nap mint nap rámír?
Egyszerű történet. Sokat beszéltünk, néhányszor kavarunk, beleszerettem, ő máig nem tudom mit akar de nap mint nap ír, találkozni akar stb... Nem akar semmi komolyat, de ezt nme mondta ki soha ugyhogy mélyen máig reménykedek. Vannak gesztusai, mondatai amik jelenthetnének tobbet is, de lehet csak én látom így.
Elhatároztam elég volt belőle, minden gondolatomat kitölti, ennek véget szeretnék vetni. Jó módszer?
Velem egy olyan lány mint te azt csinálta, hogy letiltott a bánatba. Többször is.
Szerintem bevált neki.
Nem dugott meg, csók volt, ennyi. :D
Tény hogy nem értek az emberekhez és az érzelmi intellligenciám is alacsony ez van. Másban vagyok erős, valószínűleg évekkel később se leszek igazán okosabb az ilyen kérdésekkel kapcsolatban. :)
Tényleg érdekesen viselkedik, mert ölelget meg egy csomó becenevet kitalál nekem, ugyanakkor nem tudom mindet jelent e valamit vagy tényleg egy barátság estrákkal dolog e ez.
Szóval túl akarok lépni még a gondolatán is, ez a lényeg.
Tény hogy nem értek az emberekhez és az érzelmi intellligenciám is alacsony ez van - ez oke, de fogalmazni sem tanitottak meg az iskolaban?
Olvasd mar vissza, legalabb egyszer, amit irtal:
"ő máig nem tudom mit akar"
"Nem akar semmi komolyat"
"mélyen máig reménykedek"
"Elhatároztam elég volt belőle"
Most akkor melyik?
Dontsd mar el edes kisangyalom, hogy mi a phaszt akarsz ettol a kisfiutol. Es ha rajottel es tovabbi kerdesed van, nyugodtan ird ki a tini kategoriaba!
Csak addig becezget meg irogat amig hagyod. 19 evesen az nem jutott eszedbe, hogy megszakits vele minden kapcsolatot? Vagy hogy esetleg MEGKERDEZD a fiut, hogy mit akar???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!