Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem sajnáltok ezreket kiadni szexi fehérneműkért, kiegészítőkért (pl harisnyatartó, combfix stb)? Mennyit szántok rá? Milyen gyakran vesztek új darabokat?
25 évesen vettem az első baby dollomat (így hívják??). Azt hiszem mér eléggé megérettem rá, szóval nem sajnáltam rá 7 ezret. Nagyon csinos, szexi.
Az utóbbi években leárazásokkor veszegettem melltartókat kb 2 ezer ft-ért. Szóval már elég sok van. Ennek az a hátránya, hogy hozzáillő bugyi már nincs ilyenkor, hozzá passzolót vadászni meg nem mindig sikerül.
Jelenleg nem is kapok fizetést. Ha kapnék és kicsit összejönne tartalékom, akkor viszont vennék egy-két összeillő bugyit és melltartót. Ilyen esetben nem sajnálnám az árát.
Harisnyatartóm még nincs, nem is volt soha, viszont ebből is vennék ha kicsit jobban állnék.
A combfix mondjuk lehet hogy közelebb áll hozzám, mert finomabb, szexibb cucc. Ha jól tudom 2 ezer körül van. Egyszer kell megvenni, ennyiért simán jó. Ha valami nagyon szuper csinit találnék 3 ezerért, azt is megvenném, de ott már kevésbé könnyű szívvel.
25n
kínaiból szintén.
Egyszer beléptem, a tezeniszbe , szétnéztem és olyan ronda,egyszerű melltartókat árultak ,hogy leesett az állam. ÉS olyan 8000ft-okért.
Néha benézek,évente egyszer egy fehérnemű boltba, ami tuti,hogy az összes dolgait a kíniból szerzi be, csak nyílván a legszebbeket, és egész jó áron.
Szóval én melltartóra max.2000-et szánok, bugyira legyen az tanga,vagy francia: 400-1000Ft, vagy ha látok egy nagyon szépet akkor 1500ért esetleg megveszem, de többet nem fizetnék egy bugyiért.
Combfixet legutóbb 2000Ftért találtam és nagyon jó minőségű , egy évet biztos kibír. Mivel nem szoktam olyan sűrűn hordani. Harisnyatartó pedig eddig életemben egyszer vettem,néhány hónapja, még bírja :D
Egyébként fehérneműt legutoljára agustusban vettem:( ,szóval kezdenek elhasználódni a bugyik,vagyis a fehérek elszineződnek,elsárgulnak. Már nagyon vágyok egy kis vásárlogatásra,új fehérneműkre , de legalább 2 hónapig nem tudok eljutni oda. Kezdek emiatt elkeseredett lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!